De barbecue droeg bij tot een zeer geslaagde avond

Veel voordelen: - eenvoudig en overzichtelijk te regelen - uitvoering punctueel volgens afspraak - kwaliteit van producten prima - presentatie en verpakking netjes en deugdelijk - levering en afhaling punctueel en vriendelijk

Vriendelijke mensen en een goede service.

Alles was goed geregeld en het eten was heel lekker.

Was weer super super geregeld.

Alles was heerlijk vers en keurig verpakt. Was een zeer geslaagde BBQ. Iedereen heeft genoten van de heerlijke producten. Volgende keer zeker weer. Dankjewel voor een mooi feestje.

Ideaal, geen gedoe en lekker vlees

Het was ideaal. Voelt een beetje slordig om alles ongewassen terug te geven hahaha. Maar met een familie die veel (echt veel) eet hadden we zelfs nog over. En dan had ik er uit voorzorg nog minder besteld omdat mensen altijd niet komen. Maar dat was niet zo. Dus echt ruim genoeg. Als je op zaterdag besteld maar op zondag pas de bbq heb dan even je stokbrood in de oven. Ik kwam er pas achter toen het geleverd werd dat het stokbrood uiteraard de dag erna niet meer lekker is. Maar zo ging het prima. Als je besteld kan je nog tot vlak van te voren je aantallen aanpassen, maar dat zag ik pas bij het bestellen dus had voor niks last minute gewacht. Ik zou alleen heel graag zelf de keuze hebben uit salades. Nu zijn er een aantal niet gegeten, vermoeden had ik van te voren en dat is best zonde. Maar we gaan dit zeker vaker doen op deze manier!

Goed en genoeg.

Er was genoeg vlees/sausjes/salades en stokbrood. Goed en lekker vlees. Makkelijk te bedienen gas-bbq.

Alles op de afgesproken tijd afgeleverd. Keurig netjes verpakt. Er was niets aan te merken op het eten, vlees, salades, sauzen enz. was perfect en goed verzorgt. Zeker een aanrader.

Altijd super !

2de x nu hier besteld ! Super lekker en netjes verzorgd, aardig personeel in een woord top !!! tot volgend jaar Gr

Meer dan voldoende eten van goede kwaliteit

Prima breng- en ophaalservice, goede kwaliteit vlees en salades, vriendelijk personeel

Goede kwaliteit, ruim assortiment en accurate service.

Samen met 40 gasten onze verjaardagen gevierd met een uitgebreide BBQ. Mooie kwaliteit, grote keuze en zeer smakelijk. Goede service en snel inspelen op veranderingen.

BBQ was TOP

Afgelopen week bij Enexis Hoogeveen de BBQ door jullie laten verzorgen. Was top ! Goede service, goede kwaliteit en zijn zeer tevreden. Tot een volgende keer !

super

zondag de 19 september bbq georganiseerd voor 15 peronen, iedereen was zeer positief alles netjes op tijd geleverd,er was van alles voldoende en de kwaliteit van het vlees was zeer goed. dus komen zeker terug

Lekker vlees

Heerlijke salades, vlees en sausen! Je heb niiit te weinig!

Geslaagde BBQ

Prettige communicatie, lekker eten, goede service. Echt een aanrader.

Goed verzorgd zoals altijd. Je krijgt alles in 1 keer dus je hoeft nergens meer aan te denken. Goede service ,wordt netjes en op tijd bezorgd. Wij bestelde zonder bqq en borden maar met een grote groep is dit ook zeer de moeite waard. Volgend zomer kunnen jullie zeker weer op een bestelling rekenen van ons !!

Top!

duidelijke site en makkelijk bestelproces. Vriendelijke dame aan de telefoon toen we toch nog een kleine uitleg nodig hadden. Goede levering op de afgesproken tijd. goed verzorgde BBQ: zowel vlees als salades als sauzen zien er netjes uit. Als enig "min"puntje: de schalen met vlees hebben een dusdanig groot formaat dat ze in geen van onze koelkasten (we hebben er 3) pasten. Daarom maar regelmatig een half uurtje in de vriezer gezet om koel te blijven gezien de extreem warme dag.

Goede maaltijden, overal in NL bezorgd

Voor de derde keer met een grotere groep BBQ-maaltijden besteld bij A-Z Barbecue en opnieuw erg tevreden. Gevraagd om een tweede BBQ die zonder verdere moeilijkheden geleverd werd. Daarnaast zaten wij een in autovrije zone, maar konden we gemakkelijk met A-Z afstemmen hoe we de BBQ maaltijden op zouden halen en weer terug zouden brengen.

wederom perfect geregeld geheel volgens afspraak.

Top geregeld van A-Z.

Compleet ontzorgd!

We troffen het met een uitzonderlijk zonnige, zomerse middag. Dat was de kers op de taart! A-Z Barbecue deed de rest; mooi vlees, super gezellig servies en alles goed verzorgd. We zijn blij met deze dienstverlener die gemaakte afspraken uitstekend nakomt. Vorig jaar bestelden wij veel te veel. Ik rekende 1 mixed grill menu per persoon. We hielden de helft over. Nu ik dit eenmaal weet, heb ik de inkoop gericht aangepast. Op dit front had A-Z Barbecue vorig jaar misschien wat meer voorlichting kunnen geven. Anno 2023 100% tevreden. Graag tot volgend jaar! Groet, Marjolijn

Wat een geweldige ervaring!

Geweldige klantenservice, heerlijke producten en echt goed georganiseerd. Wij hebben een fantastisch BBQ ervaring gehad!

Goede kwaliteit geleverd.. op 1 ding na: 1 BBQ werkte niet naar behoren.

mijn ervaring was goed, op 1 belangrijke punt na: we hadden 2 grote bbq's waarvan 1 bbq ons in de steek heeft gelaten. dus we moesten al het vlees op 1 bbq grillen, waardoor het allemaal wat langer heeft geduurd. plus de chauffeur was ook niet op tijd gearriveerd. Dit was niet zo fijn! Verder heeft alles gesmaakt, goed kwaliteit! we zullen jullie zeker in de toekomst nog een keer langs laten komen. maar wel met een check op de bbq's Met vriendelijke groet, Karina Carolina Control Towers International BV

Goede service, lekkere barbecue

Fijne communicatie. Goede service. Lekkere barbecue; goede vleesschalen, vega schalen én visschalen

perfekt

netjes op tijd geweldig eten meer als genoeg twee keer van kunnen eten voor herhaling vatbaar

SUPER !!!!!

Fijn om tijdslot te krijgen Netjes aangeleverd Vriendelijke bezorger Genoeg keus Gewoon SUPER , fijne avond gehad met onze vrienden

hele goede service en lekker eten

BBQ besteld voor een woonvorm. Alles was super in orde en het is fijn dat we zelf niet hoefden af te wassen achteraf. De bewoners en het team vonden het eten allemaal lekker en de hoeveelheid was ruim voldoende.

Perfect zoals altijd

Eerste dachten wij: prijzig. Maar elke Euro waard!