weer een super ervaring

Niet de eerste keer bij A-Z. Alles klopt. Bestellen, bezorgen, kwaliteit van het eten, materialen, ophalen. En bovenal: zeer tevreden gasten op ons feest. Tot een volgende keer.

Top service

Dankjewel AZ we hadden zeer fijne BBQ

Top geregeld en lekker!

Voor het zoveelste jaar met burendag een bbq van jullie en het was weer heerlijk!

Top alles zit erbij

Het was echt top alles wat je nodig hebt zit er bij. Je hoeft zelf alleen nog maar je dranken te regelen en je bent klaar. Er was 1 min punt (persoonlijk ga ik van uit) de doperwten saladen vonden wij heel chemisch. Ook de couscous vonden wij echt niet lekker. Dit is dan wel jammer als je niet heel veel salades hebt en er al 2 opvallen. Voor de rest was het top.

Werkelijk niks op aan te merken! Geen woorden, maar daden:)

Voor herhaling vatbaar

Geleverd op de afgesproken tijd, vriendelijk en behulpzaam personeel. Het vlees was daadwerkelijk vers en erg goed. Alles geregeld en volledig ontzorgd. We hadden van alles veel te veel. Voor 10 man besteld en met 13 man van gegeten en nog salades etc. over.

Super!!!

Wij hadden een bestelling geplaatst voor 50 personen. Zowel het contact vooraf, de opvolging na offerte, de levering alsook het ophalen vd goederen verliep zeer vlot. Hebben veel complimenten gekregen, ook over de kwaliteit van het vlees. Een dikke aanrader!

Goede kwaliteit eten en alle juiste benodigheden

Genoeg, lekker en ze komen de gemaakte afspraken na

Prima zoals altijd

Complete bbq met lekker vlees, vis & vega. Met genoeg variatie in salades & sauzen en ook heerlijk stokbrood erbij! Genieten en na afloop wordt alles weer "vies" opgehaald, super!

Goede service en heerlijk eten.

Zeer tevreden! Zowel de communicatie,bezorging en het zeer goed verzorgde eten. Zeker voor herhaling vatbaar!

PERFECT

BESTEL AL 15JAAR IS ALTIJD PERFECT GEREGELD VOOR HERHALING VATBAAR WE ZIJN SUPER TE SPREKEN OVER PRIJS KWALITIJT GR

Super alles mooi op tijd geleverd. Alle gasten 90 pers. Waren zeer tevreden. Alleen te veel stokbroden. De koeldozen perfect. Al met al hadden we een fantastische gemeentezang. Mede door de BBQ van AZ.

Uitstekend, goede kwaliteit en goed verzorgd

Geweldig!

Op mijn werk hebben we jullie ingehuurd. Met onze cliënten hebben we een fantastisch verzorgde bbq gehouden! Ieder jaar weer, want de bbq komt jaarlijks terug, bestellen we via jullie. Makkelijk, verzorgt, lekker en alles incl. Aanrader!!!

prima service, alles compleet geleverd

Samen met de alle buren een haje eten was het plan, maar iedereen vond het veel werk om het te organiseren. Na wat zoekwerk kwam ik A-Z BBQ tegen en hebben we gezegd dat wij de organisatie dan wel zouden doen :-) Besteld, op tijd geleverd en prima vlees, ruim voldoende salades, sauzen etc, fijn bestek en borden. Zelfs aan lepels voor in de salades is aan gedacht. Ook een flinke stapel servetten ontbrak niet :-) Hier gaan we wel vaker gebruik van maken :-)

Heerlijk én makkelijk

Wederom een heerlijke bbq gehad met het hele gezin. Alles keurig verzorgd, smakelijk en vers. Geen afwas en alles volgens afspraak gebracht en opgehaald. Daardoor een super verjaardag gehad. Toppers!

Super burendag BBQ gehad

A-Z heeft een uitgebreid assortiment voor een heel schappelijke prijs en het is ook nog eens hartstikke lekker. Gemak dient de mens en dat heeft A-Z hoog in het vaandel. Keurig geleverd en keurig opgehaald, geheel volgens afspraak. Voor herhaling vatbaar

Super top

Fantastische ervaring. Vlees van super kwaliteit, vegie een echte aanrader, vis geweldig! Beter dan we hadden kunnen hopen! Alles verliep volgens afspraak. Super vriendelijke mensen! Zeker een aanrader en we zien elkaar ongetwijfeld nog terug!!!!

Zoals gewoonlijk weer heel goed

Zoals gewoonlijk weer heel goed, zelfs in België

Super aardige communicatie

Makkelijk bereikbaar, snelle service, aardige medewerkers en denken mee. erg tevreden!

Lekker eten, ruim voldoende tegen scherpe prijs

Het eten is erg goed. Alles zit er bij. Het is meer dan voldoende want wij kregen het niet op. Lekker makkelijk dat we servies, bestek en afwas service erbij hadden besteld Kortom uitstekend!

Elk jaar eeer een beetje beter

We waren erg blij met de nieuwe maaltijd met de steaks ! Minder blij waren we met het burger menu, die viel erg tegen. Vooral het brood.

Geweldig!

Prettige communicatie, nette levering en kwalitatief goede producten! Top service!

Goed, en super makkelijk

De service is prima en de producten ook. Als je ook nog de keus had voor scharrelvlees, dan was het helemaal perfect.

Alles goed verzorgd netjes gebracht en opgehaald. Goede kwaliteit vlees en vis. Volgende keer bestel ik weer.