Gevarieerde menu’s van goede kwaliteit

Heerlijke volledig verzorgde BBQ. Met kwalitatief goed vlees en vis. Brengen en vuile vaat teug ophalen was super goed geregeld. Kortom zeker voor herhaling vatbaar.

Erg tevreden, voldoende vlees, sauzen en salade ook prima

Voor herhaling vatbaar

Super.

Perfect voor een buren BBQ of een feestje. Borden, bestek, BBQ en gasfles, zo vuil meegeven. Wij hebben het even afgespoeld omdat de zondag ertussen zat. De menu's zijn uitgebreid en zeker voldoende p.p. Ook voor grote eters. Genoeg salades en sauzen. Vriendelijke chauffeurs. Niks op aan te merken.

iedereen heeft ervan genoten

Netjes verzorgd en lekker

De BBQ die wij hadden besteld was zeer goed, lekker en al met al was er van alles ruim voldoende. Volgende keer zeker weer en zeker een aanrader. Gr.

Altijd goed geregeld en heerlijk eten

Ik kies graag voor feestjes met eten. Ik heb nu 3 x bij hen besteld. Echt altijd top en waar voor je geld

Prima geregeld

Ik had een BBQ voor 17 personen, prima mogelijkheden voor bestellen, werd op tijd gebracht en de kwaliteit was prima, zeker de moeite waard om hier gebruik van te maken.

Heerlijk eten en fantastische service

Contact met klantenservice ging echt super. Snel reactie en antwoord op mijn vragen. Bezorging en ophalen top geregeld. Nu voor de tweede keer besteld en komt zeker een derde keer

Prima geregeld

Vlees is van goede kwaliteit, salades verassend goed. Een tafelmodel bbq vind ik wel erg nadelig. Ook viel het ons tegen dat het vlees niet gekoeld is geleverd.

Altijd prima verzorgd. Zeker aan te raden

Wij hebben ieder jaar in onze straat een straatbbq en deze wordt al diverse jaren verzorgd door A-Z Barbeque. Altijd zeer tot onze tevredenheid. Tot de volgende keer maar weer.

Dit keer duidelijk minder dan anders. Barbecue brandde alleen maar op de linker helft.

De barbecueschotels waren, zoals altijd, top. Maar de barbecue brandde alleen op de linker helft en daar kom je natuurlijk pas achter als de gasten al zit.

Geweldig en makkelijk

Wij hadden een familieavond met 15 personen. Iedereen was zeer tevreden over de hoeveelheid vlees en salades en sausjes. De vuile vaat weer in de kratten gedaan en een dag later is alles weer opgehaald. Het was een zeer geslaagde avond. Hartelijk dank hiervoor.

Al meerdere jaren op burendag een bbq laten komen van A-Z bbq. Alles erop en eraan. Heerlijke salades en prima vlees. Stokbrood (wit) lijkt dit jaar anders maar dat is alleen maar positief en beter zelfs! Duidelijke afspraken, super fijn dat ze zelfs de afwas voor ons doen. Ook wijzigingen zijn snel door te geven. Wij bestellen volgend jaar gewoon weer! Top!

Top! Goed geregeld!

Lekker eten, netjes geleverd, goed verpakt, schoon. Je kunt goede afspraken maken.

Genoeg en smakelijk

Eenvoudig te bestellen en te variëren Materiaal is ruim voldoende aanwezig Salades is net aan genoeg

Prima vlees en goede service

Ik raad iedereen a tot z aan. Je krijgt alles voor een bbq je hoeft zelf alleen nog maar meubels en drinken te zorgen

Top geregeld, mooi op tijd en lekker vers eten

We hebben weer heerlijk gegeten van de aangeleverde spullen. het was lekker en vers, goed geregeld.

Perfect verzorgde service en heerlijke BBQ

AZ BBQ maakt zijn belofte waar met mooi vlees heerlijke salades en sauzen... voor de derde keer een BBQ pakket besteld en elke keer was de service top.

lekker en veel

Alles keurig op tijd geleverd en opgehaald. Grote hoeveelheden!

Onduidelijke bestelling

De kwaliteit van het vlees was prima, helaas bleek er een misverstand over de levering van de borden, bestek en bbq. Dat was er niet bij omdat ik kennelijk had gekozen voor “onestop korting” terwijl ik dacht gekozen te hebben voor het zelf afwassen van de vaat. Gelukkig had de bezorger een reserve barbecue bij zich zodat het alsnog een gezellige middag is geworden.

Super goed geregeld

Lekker eten, netjes op tijd bezorgd

Prima BBQ

Goed eten, veel keuze in verschillende menu's en gemakkelijke website en klantviendelijke service. Minpuntje was de levering omdat deze later was dan aangegeven en bij verkeerd adres ( buren)

Prima, niet bijzonder

Prima, makkelijke en snelle oplossing voor een (grote) bbq. Bezorger was uiterst onvriendelijk en ongeïnteresseerd, dacht absoluut niet mee dus geen beste eerste indruk. Eten was keurig, kwaliteit vlees niet spectaculair (biefstuk was erg taai) maar voldoende voor prijs/kwaliteit. Salades en fruit erg goed

Goede levering en goed vlees

Makkelijk te bestellen en goede levering .alleen zou het mogelijk moeten zijn om 1 vlees gerecht te kunnen veranderen in een eigen keus vlees gerecht. Nu was het zo dat de ronde worstjes allemaal bleven liggen en weggegooid moesten worden. Was dit gewijzigd in saté dan was het allemaal opgegeten.verder top vlees.

Optijd gebracht/opgehaald

De gourmet spullen, vlees, bakplaat en servies allemaal keurig verpakt en op tijd bezorgd en opgehaald. Alleen het vlees was die jaar verschrikkelijk droog, vol met zeen!! Wij bestellen ieder jaar maar dit jaar was zonde van het geld!