Een leuk contact en goede service
Geweldig bedrijf met goed spul en vriendelijke mensen
Zie beoordeling.
Vriendelijk, snel
mooi product, mooie prijs, klantvriendelijk.
Ik kan niet alles goed beoordelen, zoals assortiment; niet alles bekeken, prijs; geen vergelijking gemaakt, kwaliteit; moet zich nog bewijzen, maar heb er vertrouwen is. De verkoop en afspraken die zijn gemaakt deugen allemaal en zijn plezierig en betrouwbaar verlopen, ergo ga zo door.
Tot op heden positief. Het kunstgras pas een paar weken in huis. Nog te vroeg om een juist oordeel te kunnen geven lijkt me.
Snelle service ,telefonisch uitstekend bereikbaar en betrouwbaar
vlotte levering, afspraak goed nagekomen
Bedankt voor het meedenken!
Prettig persoonlijk contact. Meedenken met de klant.
Leuk en vriendelijk geholpen, evenals erg snel! Topservice!
Vanaf het eerste contact was alles vertrouwd en geheel volgens afspraak.
Precies wat ik in mijn hoofd had en ik hoop natuurlijk dat ik er jaren lang plezier van zal hebben.
Goede service, klantvriendelijk, snelle levering
zeer snelle service, prijs kwaliteit is prima. Denken met je mee. En vriendelijke mensen. Kortom top
keurig netjes, niks te veel moeite. Top!!!
Super kwaliteit! Mooie kleur...ik denk een perfecte keuze kunnen maken voor op mijn balkon
Mooie spullen,vragen worden razendsnel beantwoord(email) Ga zo door!
Erg leuk kleurig kleed op mijn nieuwe vlonder! Staat enorm vrolijk! Precies wat mijn tuin nog nodig had.
E-mail wordt snel beantwoord en de vraag om proefstukjes werd meteen ingewilligd. Die lagen de volgende dag in de bus. Verzenden mag sneller.
Heel prettig zakendoen met Kunstgrastrends. Communicatie was heel prettig. Afspraak werd keurig, op tijd nagekomen. Ik ben super tevreden met het gras (gemêleerd grijs); gemakkelijk te leggen en gewoon prachtig!