Vlotte levering g
Vlotte en duidelijke communicatie over bestelling. Afspraken worden stipt nagekomen. Mooi product. Met gratis legtips.
Prima service. Goed en vakkundig werk
Doen waar je voor betaald
Zeer vlotte en vriendelijke service. Niets dan complimenten. Bedankt Ad.
Goede service en kwaliteit. Snelle levering en betalingsgemak.
Correcte en snelle reacties op per mail gestelde vragen.
Betrouwbaar adres. Goede kwaliteit en snelle en prima service.
Correct bedrijf, nette vent die Ad.
Prima bij het opnemen van contact en het maken van een leveringsafspraak. En nog op het afgesproken tijdstip verschijnen ook. Net werk geleverd met goede naservice als dat nodig zou zijn.
Snelle en uitgebreide reactie op informatieverzoek via mail, prima prijsopgave, makkelijk besteld via mailcontact, levering aan huis op afgesproken datum en tijd. Kortom, van eerste contact tot aflevering prima geregeld.
Ad heeft het buitentapijt Remix ook gelegd op mijn dakterras van 28m2 en ik ben er heel erg blij mee! Het liep allemaal soepel, hij communiceert heel erg goed.
Zeer tevreden over product maar bovenal de klantgerichtheid.
Goed product, gelegd door een deskundige en vriendelijke man.
Zeer prettig
heell behulpzaam en denkt met je mee
Slechts 1 keer iets besteld maar zijn zeer tevreden!!!
Snelle levering en zeer gunstige prijs
Zeer tevreden! Goed contact, goed geholpen en erg behulpzaam. En het ligt er netjes in.
Het tapijt is keurig gelegd volgens afspraak
zeer snelle reacties via e-mail en vlotte levering. Balkon lijkt 2x zo groot door het uitvullen van de goten.