In één keer geslaagd met Bax!

Dankzij Bax ben ik in één keer geslaagd! Na een tussentijdse toets heeft mijn instructrice de aandachtspunten goed geïdentificeerd, zodat we hier gericht aan konden werken. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een paar weken later succesvol mijn examen heb gehaald. Bax was bovendien erg flexibel wanneer lessen verplaatst moesten worden. De lessen begonnen altijd stipt op tijd en liepen vaak zelfs iets uit, wat zorgde voor wat extra leertijd.

• Hoe beoordeel je de algehele kwaliteit van de opleiding/cursus? Goed
  • Hoe beoordeel je de leermiddelen die gebruikt worden tijdens de opleiding/cursus? Ruim voldoende
  • Wie was je instructeur? Serap Bulgur
  • Hoe ken je ons? Via een kennis

Topper

Laatste lessen van Don gehad, was al twee maal gezakt voor avd wegens faalangst. Don neemt de tijd voor je als hij ziet dat je niet zo lekker rijd en verteld je dan dat je moet gaan genieten tijdens het rijden. Hij heeft een positieve invloed op je en zorgt ook dat je zo je examen in gaat, hierdoor heb ik mijn examen gehaald. Een fijne instructeur die de tijd voor je neemt en je op je gemak stelt en je goed uitlegt hoe te rijden. Bedankt Don! Op kantoor reageren ze snel op je en zijn erg vriendelijk.

• Welke opleiding/cursus heb je gevolgd? Motor rijbewijs
  • Hoe beoordeel je de algehele kwaliteit van de opleiding/cursus? Goed
  • Hoe beoordeel je de leermiddelen die gebruikt worden tijdens de opleiding/cursus? Goed
  • Wie was je instructeur? Don
  • Hoe ken je ons? Via via

Geweldige ervaring met zowel de instructeur als rijschool

Ik heb bij meerdere rijscholen gelest, en Peter is de beste instructeur die ik heb gehad. Hij is heel rustig en fijn om bij te rijlessen. Verder worden de lessen altijd goed ingepland, en wordt er de tijd genomen om te kijken wat bij jou het beste past. Ik zou zeker voor deze rijschool kiezen!

• Wie was je instructeur? Peter

In 1 keer geslaagd!

Mijn ervaring met Bax is alleen maar positief. Zowel met het lessen als het kantoor (inplannen lessen, examens etc). Iedereen denkt met je mee en gaat voor de volle 100% om jou te laten slagen. Mijn rij instructrice was Dorien, een vrouw met een hart voor het vak. Ze weet precies hoe ze jou moet begeleiden en wat je nodig hebt om het beste in jezelf en je vaardigheden naar boven te halen. Ze heeft ontzettend veel kennis waardoor ze je alles stap voor stap uit kan leggen zonder dat je overspoelt raakt met informatie. Voor zowel mijn theorie als praktijk ben ik in 1 keer geslaagd. De examinator gaf ons complimenten op hoe goed de instructrice mij de bijzondere manoeuvres had aangeleerd, iets wat vaak als spannend en moeilijk kan worden ervaren gaf mij juist zelfvertrouwen voor de rest van het examen!

• Hoe ken je ons? Google

Beste rij instructrice!!

Een fijne positieve benadering! Opbouwende feedback en je krijgt echt tips voor het leven :)

• Hoe beoordeel je de kennis van de docent/instructeur? Goed
  • Hoe beoordeel je de administratieve afhandeling van Bax Opleidingen? Ruim voldoende
  • Hoe beoordeel je het nakomen van afspraken van Bax Opleidingen? Ruim voldoende
  • Hoe ken je ons? Via kennis

Lang, maar goed!

Door corona heeft het me langer geduurd om hem te halen, maar ik ben blij met het resultaat!

• Welke opleiding/cursus heb je gevolgd? Auto rijbewijs
  • Is de inhoud van de opleiding/cursus toepasbaar in de praktijk? Ruim voldoende
  • Hoe beoordeel je de kennis van de docent/instructeur? Goed
  • Hoe beoordeel je de administratieve afhandeling van Bax Opleidingen? Voldoende
  • Hoe beoordeel je de bereikbaarheid van onze locatie en de locatie op zichzelf? Voldoende
  • Hoe beoordeel je de algehele kwaliteit van de opleiding/cursus? Ruim voldoende
  • Hoe beoordeel je de leermiddelen die gebruikt worden tijdens de opleiding/cursus? Voldoende
  • Hoe ken je ons? Website

Esther is een topper!!

Na veel nare ervaringen bij andere rijscholen was de les met Esther echt een verademing. Ze heeft me vanaf les 1 onwijs op mijn gemak gesteld en mij de tips gegeven die ik nodig had om te kunnen slagen. Ik raad Esther aan iedereen aan, maar mocht je onzeker zijn of net als ik een duwtje in de rug nodig hebben dan is Esther zeker de instructeur voor jou! Qua communicatie met Bax kan het beter, ik wist pas toen de facturen kwamen wat mijn pakket en de herkansing ging kosten, daar hadden ze wel wat transparanter in mogen zijn.

• Hoe beoordeel je het nakomen van afspraken van Bax Opleidingen? Voldoende
  • Hoe beoordeel je de bereikbaarheid van onze locatie en de locatie op zichzelf? Ruim voldoende
  • Wie was je instructeur? Esther
  • Hoe ken je ons? Google

Fijne instrueren

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met de instrueren. Allemaal zijn ze vriendelijk met veel geduld. Ik heb de switch van schakelen naar automaat en dat proces verliep ook heel goed. De hulp desk met ook redelijk snel op en ze proberen jou zo goed mogelijk te helpen. De theorie lessen zijn echt alleen oefentoetsen maken met daarna uitleg van waarom het antwoord goed of niet goed is.

• Wie was je instructeur? Peter

Super fijne rijlessen

Ik had Alex als rij instructeur. In 1x geslaagd. Blij dat ik Alex had, rustige man, dat hielp enorm.

• Hoe beoordeel je het nakomen van afspraken van Bax Opleidingen? Voldoende
  • Wie was je instructeur? Alex Helmonds
  • Hoe ken je ons? Uit de buurt

Het was het beste school die ik lessen van het had gehad

Ik was zo bang om auto te rijden maar met Bax heb ik geleerd om te relaxen en rijden . Het was inderdaad mijn beste ervaring

• Wie was je instructeur? Anita Bax en
  • Hoe ken je ons? Ik had uw auto op straat gezien

Eerste keer geslaagd

Super rijschool erg flexibel en super rijinstructeurs

• Hoe ken je ons? Vrienden

Goed en altijd gezellig

Goede begeleiding en goede hulp zeker een aanrader

• Welke opleiding/cursus heb je gevolgd? Auto rijbewijs
  • Is de inhoud van de opleiding/cursus toepasbaar in de praktijk? Goed, Ruim voldoende
  • Hoe beoordeel je de administratieve afhandeling van Bax Opleidingen? Goed
  • Hoe beoordeel je het nakomen van afspraken van Bax Opleidingen? Goed, Ruim voldoende
  • Wie was je instructeur? Anita
  • Hoe ken je ons? Vanuit drunen

Echt super organisatie!!

Mijn instructeurs waren Imad en Kevin. Twee geweldige mensen die geweldig les konden geven. Streng waar nodig, altijd eerlijk, duidelijk uitleg, laten je lekker zelf ondervinden wat je eventueel fout doet zodat je er het beste van leert. Door hun aanpak ben ik heel zelfverzekerd het examen in gegaan en heb ik ben in een keer geslaagd! Ze zijn echt zeer aan te raden!!

• Wie was je instructeur? Kevin en Imad
  • Hoe ken je ons? Heb jullie rond zien rijden

Het was fijn en vooral de intructrice de extra les en de info heel goed en heeft van beide kanten veel input gekost maar perfect gedaan top dank jullie wel

• Welke opleiding/cursus heb je gevolgd? LZV
  • Wie was je instructeur? Angela
  • Hoe ken je ons? Via code 95

Meer dan alleen goede lessen

Ik heb zojuist mijn examen afgerond en geslaagd, mijn grote complimenten aan de gezellige, prettige en zeer leerzame lessen Kevin. Ik zie je vast weer eens in de Efteling!

• Wie was je instructeur? Kevin
  • Hoe ken je ons? Vlakbij huis

Super fijne rijschool

Dankzij Jos en Mehran zowel avb en avd in een keer gehaald. Super tevreden over de lessen en de rijschool! Ze leren je niet alleen je examen te halen, maar vooral ook echt te rijden. Altijd met veel plezier de lessen gevolgd. Heel erg bedankt!

• Welke opleiding/cursus heb je gevolgd? Motor rijbewijs
  • Wie was je instructeur? Mehran en Jos
  • Hoe ken je ons? Uit de omgeving

Een leuke rijschool

Een geduldig, aardig en positieve rijinstructeur om jou te helpen tijdens je rijlessen.. bedankt Peter, Anita en Alex voor alle moeite.. jullie zijn toppers!!

• Welke opleiding/cursus heb je gevolgd? Auto rijbewijs
  • Hoe beoordeel je de kennis van de docent/instructeur? Ruim voldoende
  • Wie was je instructeur? Peter van de Wiel
  • Hoe ken je ons? Via mijn buurmeisje

Een top bedrijf

Ik heb bij Bax mijn busrijbewijs met code 95 gehaald. Wat een top bedrijf. Alles is hier goed geregeld en het personeel is super vriendelijk en betrokken. Ik heb mijn toets besloten terrein in een keer gehaald dankzij de vakkundige begeleiding van Jeroen. Mijn rijexamen heb ik in een keer gehaald, dankzij de fijne lessen van Rob. Rob is een rustige, geduldige en zeer kundige instructeur. Ik heb de lessen met hem als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ook wat betreft planning heb ik een erg goede ervaring. Alles was strak en netjes gepland en Bert, met wie ik op het gebied van planning veel te maken heb gehad, is een erg betrokken persoon die alles snel heeft opgepakt als er een nieuwe afspraak gemaakt moest worden. Ik vind Bax een heel mooi bedrijf en kan het zeer aanbevelen. Blerim Vokrri

• Welke opleiding/cursus heb je gevolgd? Bus rijbewijs
  • Hoe beoordeel je de algehele kwaliteit van de opleiding/cursus? Goed
  • Wie was je instructeur? Rob van Breemen en enkele lessen van Jeroen Vrijhoeven
  • Hoe ken je ons? Via Arriva

Helemaal top!

Ik ben niet in een keer geslaagd maar dat lag aan de stress. Verder heb ik alles heel goed ervaren

• Hoe beoordeel je het nakomen van afspraken van Bax Opleidingen? Goed
  • Hoe beoordeel je de bereikbaarheid van onze locatie en de locatie op zichzelf? Goed, Ruim voldoende
  • Wie was je instructeur? Mustafa
  • Hoe ken je ons? Langs zien rijden

Een droom die uitkomt!

Ik heb een prettige en leerzame tijd gehad met Anita. Nadat ik van ANWB rijschool kwam had ik erg weinig vertrouwen in mezelf. Ik had veel rijlessen genomen en de rij-instructeur gaf niet goed les. Toen ik bij Anita kwam heb ik echt een hele fijne les gehad. Ze is echt oprecht, ze wil dat je het haalt. Bij fouten gaf ze ook aan wat fout was en hoe het beter kon. Iets wat ik niet gewend was en dit heeft mij ontzettend bevorderd. Ze is lief, kalm, behulpzaam en erg betrokken. Ik had het zeker niet zonder Anita gekund en ze is echt een pareltje in dit bedrijf. Ik raad iedereen aan bij Anita te lessen! Bedankt Anita! Door jou kan ik mijn kleine zoontje nu overal naartoe rijden. Een droom die uitkomt.

• Wie was je instructeur? Anita
  • Hoe ken je ons? Via google

Fijne lessen!

In 1x geslaagd en ik ben blij dat ik voor Bax Gekozen heb!

• Hoe ken je ons? Internet

Toplessen bij een fijne rijschool

Superfijne lessen bij een prima rijschool

• Welke opleiding/cursus heb je gevolgd? Vrachtwagen + aanhanger rijbewijs
  • Wie was je instructeur? Angela/Ton/Bart

Goed begeleid

Fijne rijlessen gehad

• Hoe ken je ons? Via familie

Goed, in een keer geslaagd!

Bax is een goede rijschool en je merkt dat ze er echt voor gaan om je te laten slagen en niet om geld binnen te harken. Mijn rij instructeur was Mustaga Ogul en hij is een fijne rij instructeur. Duidelijk en je leert veel van hem. Streeft echt met jou mee om je rijbewijs te halen en heeft veel ervaring dus weet ook precies wat hij je moet leren! Eigenlijk verder alleen maar positief over Bax en Mustafa!

• Wie was je instructeur? Mustafa Ogul
  • Hoe ken je ons? Via een bekende die net zijn rijbewijs had gehaald.

Er waren altijd duidelijke instructies en ik heb veel geleerd

• Wie was je instructeur? Mari van Lieshout
  • Hoe ken je ons? Via vrienden

Lipsstraat 52 A

5151 RP Drunen

Over Bax Opleidingen

Bax Opleidingen is de grootste rijschool gelegen in regio Tilburg en Den Bosch. Met een vestiging in Drunen en Tilburg hebben wij inmiddels meer dan 65 jaar ervaring in een breed scala van verschillende opleidingen. Wij leiden toekomstige weggebruikers op in veel verschillende rijbewijs categorieën. Daarnaast geven wij nascholing aan beroepschauffeurs, verzorgen wij logistieke opleidingen en geven diverse cursussen. Kwaliteit staat bij Bax Opleidingen hoog in het vaandel, daarom lessen wij altijd met de nieuwste materialen.