Anita instructeur top vrouw!! Bedankt voor alles
Prettig ontspannen en leerzaam
Super goede rijlessen met Peter van de Wiel.
Ik heb een aantal zeer Fijne lessen mogen ervaren waar ik veel in hebben kunnen leren Goede instructeurs.
16 super fijne lessen gehad bij Mustafa, 100% een aanrader. Natuurlijk een beetje zenuwachtig voor het examen maar ik was super voorbereid en heb het vandaag bij de eerste keer gehaald :)
goede school Goede trainers. Goede service. Alles is regelmatig. Timing lessen. Ik beveel deze school aan. Bax heeft een geweldige naam
Ik heb een super goede begeleiding gehad in mijn rijlessen. Je krijgt fijne en goede feedback en er wordt met je meegedacht over hoe je iets het beste kan doen. Bij aandachtspuntjes wordt hier extra aan gewerkt en je wordt goed klaargestoomd voor het examen.
Lipsstraat 52 A
5151 RP Drunen
Bax Opleidingen is de grootste rijschool gelegen in regio Tilburg en Den Bosch. Met een vestiging in Drunen en Tilburg hebben wij inmiddels meer dan 65 jaar ervaring in een breed scala van verschillende opleidingen. Wij leiden toekomstige weggebruikers op in veel verschillende rijbewijs categorieën. Daarnaast geven wij nascholing aan beroepschauffeurs, verzorgen wij logistieke opleidingen en geven diverse cursussen. Kwaliteit staat bij Bax Opleidingen hoog in het vaandel, daarom lessen wij altijd met de nieuwste materialen.