Goede intructeurs L.
Zeer fijne ervaring met bax! Goede rijschool met instructeurs die goeie ervaring hebben en weten waar ze mee bezig zijn. Dave, bedankt voor alle goeie tips! Alleen ga ik nu wel op mijn manier leren kijken, want als ik dat op jou manier moet gaan doen dan kan ik straks mijn nek niet eens meer bewegen;)
Hele fijne mensen, van kantoor tot instructeurs, en heel belangrijk allemaal heel geduldig en begripvol. echte toppers! bedankt voor alles!
Het is duidelijk.je.krijgt genoeg informatie en de theorielessen.waren ook heel fijn omdat het twee dagen per week was
Dikke pluim voor Dave. Hij legt goed uit en positieve kritiek. Zegt waar het op staat. Krijgt alleen spierpijn in je nek. Maar zeker goed behandeld. Toppertje!!👍🏻👍🏻
Als zeer prettig ervaren. Dave: spiegelen , spiegelen. Dus dat zit er wel in. Pluim.
zeer goede ervaring gehad met lessen (zowel praktijk als theorie). Prettige instructeurs om mee te lessen met kennis van het vak.
Fijne en prettige opleiding, met goede ondersteuning, voldoende ruimte om vragen te stellen, duidelijke uitleg, goede theorielessen, ondersteund met examen vragen/opdrachen via internet
Prima rijschool! Klantvriendelijk en denkt graag mee met de klant.
goede nette en vriendelijk bedrijf en duidelijke lessen!
Ik heb het lessen als leuk evaren. Ronald is goede rijinstructeur, heeft altijd goede tips en let goed op je verbeter punten. Ik zal zeker iedereen aanraden om naar bax tegaan. Nu op naar de macdrive;-)
Klantvriendelijk, aardig personeel en handige overzichten om betalingen etc terug te kijken. Dank je wel Mari!
Top!
gewoon een goede rijschool met veel ervaring.
Lipsstraat 52 A
5151 RP Drunen
Bax Opleidingen is de grootste rijschool gelegen in regio Tilburg en Den Bosch. Met een vestiging in Drunen en Tilburg hebben wij inmiddels meer dan 65 jaar ervaring in een breed scala van verschillende opleidingen. Wij leiden toekomstige weggebruikers op in veel verschillende rijbewijs categorieën. Daarnaast geven wij nascholing aan beroepschauffeurs, verzorgen wij logistieke opleidingen en geven diverse cursussen. Kwaliteit staat bij Bax Opleidingen hoog in het vaandel, daarom lessen wij altijd met de nieuwste materialen.