Super!
Ik heb tijdens de lessen veel geleerd en geoefend. Tijdens het rijden werd ik op mijn gemak gesteld en heb ik met veel plezier mijn examen behaald
Hele goede lessen gehad van mustsfa heel veel en goed geleerd:-)
Fijne rijschool, met name dingen met de planning zijn goed geregeld en er wordt rekening met je gehouden
Goede lessen gehad. Fijne samenwerking.
Goede instructeurs!!
jen wordt op je gemak gesteld vriendelijke rijinstructeur en goede uitleg
Hele fijne lessen met Xander gehad! voor de rest bieden jullie veel hulp bij bijv. Theorielessen
Erg leerzame theorie en praktijk lessen met een goede sfeer
Snel en klantgerichte aanpak!
Goed en snel geslaagd
Prettige begeleiding met een eerlijk oordeel, als zeer prettig ervaren
Leuke ontspannen dag gehad met instructeur Dave! Gemoedelijk en vriendelijk , maar alert en kritisch op de juiste momenten. Geslaagd voor mijn aanhangerrijdewijs auto. Top rijschool.
Ik heb een.zeer.goede.rij opleiding gehad. En ben erg.te vrede over de instructice die mij opijden.
Lipsstraat 52 A
5151 RP Drunen
Bax Opleidingen is de grootste rijschool gelegen in regio Tilburg en Den Bosch. Met een vestiging in Drunen en Tilburg hebben wij inmiddels meer dan 65 jaar ervaring in een breed scala van verschillende opleidingen. Wij leiden toekomstige weggebruikers op in veel verschillende rijbewijs categorieën. Daarnaast geven wij nascholing aan beroepschauffeurs, verzorgen wij logistieke opleidingen en geven diverse cursussen. Kwaliteit staat bij Bax Opleidingen hoog in het vaandel, daarom lessen wij altijd met de nieuwste materialen.