Elke cursus voldeed aan wat ik wilde weren
Plezierig goed
Erg positief
Snelle respons op web -formulier
Heel prettig ervaren. Ontzettend goed beglijd en fijn contact gehad
Heel fijn gepest. Soepele lestijden en ook de wijzigingen gingen soepel. Slipcursus was heel leerzaam en handig! Goede instructeurs met veel kennis en weten dat goed over te brengen. Top!
Ik ben erg blij met bax en ze heeft me erg veel goede tips mee gegeven die ik altijd wel zal meenemen.
0NTZETTEND LEUKE OPLEIDING GEHAD, EN meteen de eerste keer geslaagd! Super Bax!!
WAS EEN POSITIEVE ERVARING EN DE LESSEN WAREN ERG LEUK EN VOORAL LEERZAAM .
goed en gezellig
Super rijschool ben in een keer geslaagd voor mijn auto rijbewijs en nu op voor mijn motor!
Als ik aan het rijden ben, voel ik me veilig ik kan goed vertrouwen op mijn instructeur, zij geef mijn voldoen informatie en helpt mij goed op gang. Kijk er vooral naar uit om mijn rijbewijs te halen binnenkort!
Lipsstraat 52 A
5151 RP Drunen
Bax Opleidingen is de grootste rijschool gelegen in regio Tilburg en Den Bosch. Met een vestiging in Drunen en Tilburg hebben wij inmiddels meer dan 65 jaar ervaring in een breed scala van verschillende opleidingen. Wij leiden toekomstige weggebruikers op in veel verschillende rijbewijs categorieën. Daarnaast geven wij nascholing aan beroepschauffeurs, verzorgen wij logistieke opleidingen en geven diverse cursussen. Kwaliteit staat bij Bax Opleidingen hoog in het vaandel, daarom lessen wij altijd met de nieuwste materialen.