zeer tevreden
Goede rijschool.
De theorie cursus was heel erg goed. En er was ook tijd voor een discussie in de theorie lessen dat vind ik ook heel belangrijk want daar leer je ook van. De praktijk moet je grotendeels toch zelf doen en ervaren maar de tips en hints van alan,Barry en frank waren heel erg leerzaam,goed,duidelijk kortom ik ben heel erg tevreden over heel het bedrijf Bax .
Top instructeurs, die zeer vakkundig en Hulpzaam zijn. Ook is het kantoor zeer vriendelijk en flexibel. In het algemeem bood bax mij een kwalitatieve en persoonlijke opleiding. Met bovendien 3 maal in één keer succes (Theorie, Tussentijdse toets en Praktijk)
Ik heb goede en fijne lessen gehad van Ronald! Ga zo door.
Zeer tevreden, en raad ik zeker aan bij vrienden en bekenden
Het gehele plaatje wat ik heb doorlopen is tot nog toe voor mij persoonlijk super verlopen
Wat leuk om een 10 te krijgen! Ontzettend bedankt!
Zeer aangename lessen gehad zowel theorie als praktijk. Met zowel Alan als Barry zeer prettige lessen gehad, leggen geen druk op maar geven zeer duidelijk aan wat wel en niet goed is en wat er van je verwacht wordt en gaat worden zowel tijdens je examen alsook daarna in het verkeer. Kortom zeer plezierig ga nu moed verzamelen voor het CE rijbewijs kom zeker terug.
Bedankt voor de mooie cijfers en de complimenten! Veel veilige kilometers gewenst!
Echt een hele fijne rijschool. Ik heb vooral heel veel bat gehad bij de theorie cursus! Heel fijn.
Bedankt voor de mooie woorden! Veel veilige kilometers gewenst!
Bedankt voor deze super cijfers! Veel veilige kilometers gewenst!
De lessen zijn wel goed maar relatief duur. Ons grootste probleem vinden wij de voorlichting over het lessen pakket. En de hele hoge rekening die achteraf kwam wat gelukkig is terug gedraaid.
Beste Chiel, Het is zeer spijtig om te horen dat je niet tevreden bent geweest over onze diensten. Zeker omdat wij juist open communiceren over de opleidingen inclusief de prijzen. Daarnaast hebben wij ook een telefonisch contact gehad met je moeder over de opleiding, over het aantal rijlessen en over de belangrijkheid van de inzet van de leerling en instructeur. Samen met je instructeur ben je weer enthousiast verder gegaan, en ben je ook meteen de eerste dat je op praktijkexamen ging geslaagd. Een prima resultaat toch? Wij begrijpen dus niet goed waar deze onvrede vandaan komt. Mocht je nog terug willen komen op bovenstaande dan hoor ik dat graag. Wij wensen je veel rijplezier en veel veilige kilometers.
Goede voorbereiding op je praktijkexamen, alles wordt onderweg en ervoor goed uitgelegd.
Hartelijk dan voor uw reactie! Veel veilige kilometers gewenst!
Jeroen heeft heel veel kennis paraat en legt die op een goede, duidelijke en gestructureerde manier uit. Als je iets niet begrijpt maar wel je best doet, dan kan je het zo vaak vragen als je wil, hij zal het steeds zo goed mogelijk proberen uit te leggen.
We zullen de complimenten en feedback doorgeven aan Jeroen. Ontzettend bedankt voor de mooie cijfers en heel veel veilige kilometers gewenst!
Goede begeleiding en instructie.
Bedankt voor de mooie cijfers!
Bedankt voor deze ge-wel-dige cijfers! Heel veel succes en veel veilige kilometers gewenst!
Ontzettend bedankt voor je reactie en veel veilige kilometers gewenst!
Perfecte service gehad, zeer bekwame instructeur (john) was heerlijk om met hem te rijden. Na overstap van rijschool maar 1 á 2 lessen als advies dus zeker niet aan het lijntje gehouden. Kortom een aanrader.
Wat is het toch fijn om een 10 te halen! Ontzettend bedankt voor de mooie woorden en heel veel veilige kilometers gewenst!
Ondanks mij korte periode bij de rijschool heb ik er een goed gevoel aan over gehouden. Mede door de vriendelijke instructeur!
Bedankt voor de fijne woorden en de mooie cijfers! Veel veilige kilometers gewenst!
Hartelijk dank voor uw reactie! Veel veilige kilometers gewenst!
Bedankt voor uw reactie! Veel veilige kilometers gewenst!
Meerdere malen uitstekend geholpen. Er word echt moeite gedaan voor je. Supergoede ervaringen mee.
Ontzettend bedankt voor de mooie woorden en super cijfers! Heel veel veilige kilometers gewenst!
Lipsstraat 52 A
5151 RP Drunen
Bax Opleidingen is de grootste rijschool gelegen in regio Tilburg en Den Bosch. Met een vestiging in Drunen en Tilburg hebben wij inmiddels meer dan 65 jaar ervaring in een breed scala van verschillende opleidingen. Wij leiden toekomstige weggebruikers op in veel verschillende rijbewijs categorieën. Daarnaast geven wij nascholing aan beroepschauffeurs, verzorgen wij logistieke opleidingen en geven diverse cursussen. Kwaliteit staat bij Bax Opleidingen hoog in het vaandel, daarom lessen wij altijd met de nieuwste materialen.