Jullie moeten de naam van de instructeur brommer controleren, die hebben we niet goed onthouden! Ik moest iets invullen, verplicht veld. Koen Aalders deed brommer examen op woe 28/8 14.00 uur. Ik heb 2 zoons. Oudste volgde theorie brommer en theorie auto. Slaagde in 1 keer voor beide examen. Jongste deed voor brommer theorieklas en slaagde in 1 keer. (Ging op vakantie elders praktijklessen en examen elders doen en zakte). Bij jullie voor brommer opnieuw praktijklessen en examen gedaan en bij jullie wel geslaagd. De les voor ons is dus: als je bij Bax lest en opgaat voor examen, dan slaag je in 1 keer. (3 x theorie en 1 x praktijk.)
Hartelijk dank voor deze positieve reactie!
Fijne tijd gehad en keek altijd uit naar de volgende rijles. De instructeurs waren altijd gezellig en hielpen goed waar het nodig was.
Fijn dat het allemaal bevallen is! Veel veilige kilometers gewenst!
Hartelijk dank voor je reactie!
Goede lessen met een gezellige Instructeur. Goede voorbereiding op examen. Top!
Bedankt voor je reactie! Jammer om te horen dat ons lesvoertuig niet helemaal is bevallen. Wij rijden al enige tijd met veel plezier de Volkswagen Polo. :)
Hartelijk dank voor je reactie! Er is de laatste week hard gewerkt aan de informatieverstrekking van onze website. Deze is completer gemaakt en moet nu voldoende informatie bevatten. Mocht u nog opmerkingen hebben horen wij dat graag!
Hartelijk dank voor je reactie!
Bedankt voor je reactie. Ik lees dat de theoriecursus niet geheel is bevallen, dit betreur ik. Ik neem even contact met je op voor extra feedback.
Een goede rijschool, zo als het hoort! Erg klantvriendelijk, sociaal en toegankelijk. Je voelt je er als het ware 'thuis'. Instructeur heel kundig, rustig en overtuigend met lesgeven, je krijgt daardoor voldoende vertrouwen in je zelf dat je het kan.
Bedankt voor deze leuke reactie! Fijn dat onze methode je aanspreekt! Tot snel bij je BE cursus!
Bedankt voor je reactie!
Ik heb veel geleerd en vooral ook plezier gehad.
Hartelijk dank voor je reactie! Fijn dat je zovele plezier hebt gehad!
Wat een fantastische cijfers! Hartelijk dank voor deze review!
Het was fijn dat ik veel kon lessen in de week zodat ik snel mijn rijbewijs kon halen. Tijdens de lessen vond ik het altijd erg gezellig terwijl er ook duidelijk werd uitgelegd. Al met al een fijne rijschool
Leuk om te horen! Veel lessen in de week is altijd positief voor je leercurve! Veel veilige kilometers gewenst!
zeer goede rijschool met erg vriendelijk en behulpzaam personeel echt een aanrader
Hartelijk dank voor je review! Mooi om te lezen dat je het zo positief hebt ervaren!
De theorie cursus die ik heb gevolgd was heel goed, het werd allemaal heel goed uitgelecht en als je vragen had werd er een duidelijke uitleg gegeven. De praktijk cursus was heel fijn, je kreeg goeie tips mee waar je nog goed op moes letten en er werd goede informatie gegeven over hoe alles moes.
Bedankt voor het compliment! Was de bromfiets niet helemaal bevallen? :P
Hartelijk dank voor je reactie! Veel veilige kilometers gewenst!
Op kantoor werd alles perfect geregeld. En liep er een keer iets niet zo goed, dan werd je gelijk gebeld met excuses en werd er iets aan gedaan. Perfect! Verder moet de instructeur je liggen, maar zover op mij over kwam wisten de instructeurs wel waar ze mee bezig waren en deden ze echt hun best.
Fijn dat je het zo leuk hebt gehad! Onze instructeurs worden speciaal geselecteerd op kwaliteit van lesgeven, dus daarmee zit het zeker goed! Veel veilige kilometers gewenst!
Hartelijk bedankt voor deze positieve review! Veel veilige kilometers gewenst!
Tijdens de rijlessen werd er duidelijk uitgelegd met een tekening of plaatje door alle twee de rijinstructeurs die ik heb gehad. Jeroen maakte hier en daar een grapje wat de sfeer in de auto zeer gezellig maakte en zijn methode om iets niet te vergeten of om een fout niet te herhalen heb ik als positief en effectief ervaren. De begeleiding rondom een TTT en een Examen vond ik goed dat er uitgelegd werd wat je te wachten stond en achteraf de uitleg over hoe je een fout had kunnen verkomen en de volgende keer het beter kunt doen.
Leuk om te horen dat je het zo fijn hebt ervaren! Wij vinden een goede sfeer ook erg belangrijk tijdens het lessen. We zullen de complimenten doorgeven aan Jeroen en Frank! Veel veilige kilometers gewenst!
Bedankt voor je reactie!
een fijne en vriendelijke rijschool en fijne instructeurs
Bedankt voor het invullen van de enquête! Goed om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad met de rijschool en instructeurs!
Bedankt voor het invullen van onze enquête!
Alles werd duidelijk, en als het nodig was vaak uitgelegd tijdens het lessen. Wanneer ik een les verzette kreeg ik hier altijd een mail over ook heel handig.
Bedankt voor het compliment!
Lipsstraat 52 A
5151 RP Drunen
Bax Opleidingen is de grootste rijschool gelegen in regio Tilburg en Den Bosch. Met een vestiging in Drunen en Tilburg hebben wij inmiddels meer dan 65 jaar ervaring in een breed scala van verschillende opleidingen. Wij leiden toekomstige weggebruikers op in veel verschillende rijbewijs categorieën. Daarnaast geven wij nascholing aan beroepschauffeurs, verzorgen wij logistieke opleidingen en geven diverse cursussen. Kwaliteit staat bij Bax Opleidingen hoog in het vaandel, daarom lessen wij altijd met de nieuwste materialen.