Naar mijn mening een kwalitatief een zeer goede rijschool, met zeer degelijke instructeurs
Goede serives, snel afrijden, snel theorie examen.
klant vriendelijkheid van Dave
Mijn ervaring van het lessen was top. Ronald is heel rustig en relaxed in de auto waardoor ik zelf ook niet snel opgefokt raakte. Ik ging met vertrouwen (en wat zenuwen) het examen in en gelukkig in één keer geslaagd. Super! (:
goede instructeur Zoekt je aandacht zodat je je zelf steeds weer gaat verbeteren brengt de aandacht punten goed aan de orde
goed geregeld. fijne instructeur en goede rijlessen. theorie lessen waren ook goed verzorgd.
Makkelijk lessen inplannen / verplaatsen. Correcte inschatting benodigde lessen.
Een instructeur die positieve en negatieve feedback weet te geven, de negatieve wel met verbeterpunten, gewoon erg prettig rijlessen gehad.
Ik heb zeker goede begeleiding gehad. Ze hebben veel geduld gehad met mij.
bijna alle rijinstucteurs zijn meer dan goed bevallen. ook het begeleiden richting examen vond ik uitstekend.
Ik heb veel geleerd en ik zal deze ervaring niet snel vergeten.
Gezellige en leerzame lessen gehad.
John is een hele plezierige instructeur.
Ik ben meteen de eerste keer geslaagd. Jeroen is een fijne instructeur met humor en respect.
Goed en vriendelijk. Blijven ook altijd positief ook als je zelf denkt dat het niet goed gaat.
prima bereikbaar en gelijk antwoord op vragen,
Ik heb erg goede ervaringen met verkeersschool Bax. Vooral met rij-instructeur Ronald vond ik het erg prettig rijden! (dit kan ik weten omdat ik 5 rij-instructeurs heb gehad, zie verbeterpunten).
Voordat ik startte met het behalen van mijn rijbewijs D heb ik via Verkeersschool Bax een intest gedaan om te bepalen waar ik stond wat betreft mijn kennis en vaardigheden met het oog op het besturen van een bus. Ik kan niet anders concluderen dat er bijzonder professioneel is omgegaan met de manier hoe deze weg voor mij is bepaald. Mede door de professionaliteit en deskundigheid van Barry en Alan heb ik op een zeer korte tijd mijn rijbewijs weten te realiseren. Ook achter de schermen is op deskundige wijze mijn weg door jullie bepaald die het behalen van mijn rijbewijs mogelijk hebben gemaakt, hierbij valt te denken aan het kantoor. Verkeersschool Bax een aanrader? wat mij betreft wel.
Aardige, mijns inziens, vakbekwame instructeurs (niet alleen Alan, maar ook Jaco, Rob en Barry). Auto in orde.
Ik was ontzettend blij met tonio als mijn rij instructeur. Hij is echt een heel goede leraar en voelde me echt op m'n gemak bij hem. Loonsverhoging!
Lipsstraat 52 A
5151 RP Drunen
Bax Opleidingen is de grootste rijschool gelegen in regio Tilburg en Den Bosch. Met een vestiging in Drunen en Tilburg hebben wij inmiddels meer dan 65 jaar ervaring in een breed scala van verschillende opleidingen. Wij leiden toekomstige weggebruikers op in veel verschillende rijbewijs categorieën. Daarnaast geven wij nascholing aan beroepschauffeurs, verzorgen wij logistieke opleidingen en geven diverse cursussen. Kwaliteit staat bij Bax Opleidingen hoog in het vaandel, daarom lessen wij altijd met de nieuwste materialen.