John is een zeer fijn instructeur voor de motor. Hij heeft geduld, is prettig in de omgang en is direct wanneer dat nodig is. Ik gun iedereen een John.
Een goede instructeur gelachen geleert humor heeft die wel grappen maken en tog leren veel gepraat over van alles en nog wat Door jeffrey ben ik meteen eerste keer geslaagd voor mijn praktijk dus wie tilburg wil lessen kies hem en doe hem de groetjes hopelijk tot snel
Mijn instructeur had goede kennis en was fijn om mee te rijden
De duidelijke en leerzame lessen hebben ervoor gezorgd dat ik in 1x geslaagd ben! En dat heb ik volledig te danken aan Mustafa Ogul. De lessen waren goed gestructureerd en zijn geduldige en professionele aanpak hebben echt het verschil gemaakt. Met behulp van zijn tips en tricks ging iedere rijles steeds beter. Ik kan Mustafa zeker aanraden als rijinstructeur!
Op een prettige manier, goed les gehad.
Goede en fijne uitleg
Ik vond het een superfijne rijschool en ben door de fijne lessen heel zelfverzekerd in de auto.
Ik heb de cursusdagen als zeer prettig ervaren. Heb van Frank mijn opleiding opgevolgd de omgang met elkaar was prettig en leerzaam. Ik zal BAX zeker aanraden dan andere cursisten. Ik zal ook zeker terug komen voor een opfris cursus voor de motor. Heb deze 25 jaar in mijn bezit en ga opnieuw opstappen. Wel een aandachtspunt is het ontbreken van een airco van de Iveco. Telefoon gesprekken en mail waren prettig
Alex is een hele fijne instructeur. Hij zit rustig met je in de auto en laat je fouten maken en dan los je ze samen rustig op. De paar rijlessen die ik van hem heb gehad sluit ik met een heel positief gevoel af.
Fijne en duidelijke lessen zorgen voor in een keer geslaagd!
hele goede ervaring met Bax opleidingen Drunen. Alles is snel geregeld en binnen een paar weken was er een her-examen beschikbaar. super fijn. de Lessen met John waren heel fijn, leerzaam & Gezellig. Nogmaals dank voor alles
Driving lessons was nice experience! Instructor was helpful and supportive. Helped me to understand where I need to focus to drive safe and smooth. I pass so I'm happy and thankful!
Ik ben heel blij met mijn ervaring bij Bax. De lessen waren leerzaam en heb er erg van genoten!
Rijinstructeurs zijn deskundig, sociaal en geven lessen 'op maat'. De communicatie, omgang en uitleg, is helder en prettig. Het bedrijf als geheel straalt warmte uit en heeft een erg goede service. Dit blijkt uit het contact, de afspraken die gemaakt worden en nagekomen worden, de reminders die verstuurd worden en , wellicht, bovenal het enthousiasme dat voelbaar is.
De lessen en instructeurs waren super goed, ik had soms wel problemen met de administratie, maar dat was ook af en toe mijn eigen schuld. Wat ik niet fijn vond is dat ik 6 verschillende instructeuren heb gehad. Al met al een goede ervaring.
Goede rijschool niks op aan te merken
Aan het begin van mijn rijlessen, had ik een verkeerde rijinstructeur; ik werd niet gemotiveerd vanuit mij eerste rijinstructeur, wilde mij graag over laten gaan naar automaat omdat hij het gevoel had dat ik schakelen niet kon. Later kreeg ik gelukkig een goede rijinstructeur die mij motiveerde en waar ik veel dingen van geleerd heb. Zonder mijn laatste rijinstructeur was het mij niet gelukt om mijn rijbewijs (schakelen) te halen.
Theorie had niet veel toegevoegde waarde, was vooral alleen toetsen, niet echt les. Praktijk was zeer goed, fijne instructeur en een goed gevoel van progressie in iedere les. Administratie kan lastig zijn tenzij je belt.
Super fijne lessen!
Heel Fijne tijd gehad bij Bax met Mustafa. Duidelijke instructies en uiteindelijk geslaagd!
Hij was heel duidelijk heb alles snel door hem geleerd en een hele goeie rij instructeur.
Veel geleerd van verschillende instruteurs. Aandacht voor leerling als zeer positief ervaren.
Ondanks het hardewerken, ook veel gelachen. Uitstekend lunch gehad en heb nu inmiddels een goede basis opgebouwd om veilig de weg over te kunnen.
Voordat ik met rijlessen begon, had ik het erg moeilijk om te rijden.Ik voelde me erg onzeker. Bij de rijlessen van Bax en de instructeur Peter kreeg ik duidelijke instructies en ik vond de lessen rustig en geduldig. Zo had ik elke les meer zelfvertrouwen. Dus ik ben vandaag geslaagd voor het praktijkexamen. Nogmaals bedankt voor hulp. MUCHAS GRACIAS Groetjes, Maria
In een keer geslaagd goede lessen, gezellige instructeur die me goed begeleidt heeft tot het examen
Lipsstraat 52 A
5151 RP Drunen
Bax Opleidingen is de grootste rijschool gelegen in regio Tilburg en Den Bosch. Met een vestiging in Drunen en Tilburg hebben wij inmiddels meer dan 65 jaar ervaring in een breed scala van verschillende opleidingen. Wij leiden toekomstige weggebruikers op in veel verschillende rijbewijs categorieën. Daarnaast geven wij nascholing aan beroepschauffeurs, verzorgen wij logistieke opleidingen en geven diverse cursussen. Kwaliteit staat bij Bax Opleidingen hoog in het vaandel, daarom lessen wij altijd met de nieuwste materialen.