Ik had een hele goeie instructeur waardoor ik in 1 keer slaagde.
Hele goede ervaring gehad met BAX rijschool/opleidingen. De instructeurs die ik heb gehad , Hans omgeving ( Tilburg ) heeft mij goed voorbereid op het examen en het lessen zelf voelde heel vertrouwd. Esmee ( omgeving denbosch ) heeft mij heel veel geleerd omtrent kijkgedrag en positie op de weg. Mehmet heeft mij de kleine puntjes op de i geleerd waar ik ook heel veel aan heb gehad. Kortom toppers en top rijschool!
Ze hebben mij als particulier die een D-rijbewijs wilde gaan halen erg goed geholpen. Een fijne club mensen. Bax stelt zich flexibel op in de planning van de rijlessen en probeert altijd mee te denken.
Ik vond de instructeur altijd kalm en hij gaf goede uitleg. Ik voelde me hierdoor nooit gestrest en dat was erg prettig.
Alle lessen bij bax waren fijn om te volgen met een fijne instructrice en instructeur. :)
Mijn rijlessen waren geweldig! De instructeur was erg geduldig en ik voelde me altijd op mijn gemak.
Na een vervelende ervaring bij een andere rijschool bij Bax terechtgekomen. Vanaf het begin fijne rijlessen waarbij goed gekeken wordt naar persoonlijke verbeterpunten. Aanrader!
Ik heb een c1 dagcursus gevolgd met Angela. Ze geeft duidelijke voorbeelden en legt op een fijne manier alles uit waardoor je het meteen toepast in het rijden. Ook laten ze je een rustig gevoel krijgen in de wagen, zodat je smiddags op een fijne manier examen kan doen. Echt een aanrader echt top.
I would highly recommend Peter for the driving lessons. He speaks very good English and he makes very comfortable. He teaches very nicely.
Super fijne rijlessen gehad van Mustafa! Leerde snel van hem en was leuk om naast te zitten in de auto. In 1 keer geslaagd dankzij hem!
Ik wilde graag mijn BE rijbewijs halen. Uiteindelijk uitgekomen bij een cursus van 1,5 halve dag via bax. En op vrijdagmiddag examen gedaan en gelukkig in 1x geslaagd. Echt een aanrader!
Je krijgt alles duidelijk uitgelegd ik ben in 1 keer geslaafs
Mijn ervaring bij Bax was/is gewoon super. Ik ben daar in Februari gestart om mijn C te behalen 3 theorie examens en 3 praktijk zijn ervoor nodig. Ondanks de drukte bij Cbr is het mij gelukt dankzij hun om dit in 6 mnd te behalen. Goed lesmateriaal en cursusdagen waar je ook nog eens goed verzorgd word wel veel knokken om de kroketten maar dat was het waard. Loop je ergens tegenaan of snap je iets gewoon niet dan word daar extra naar gekeken ook al moeten ze het jou tig keer uitleggen. De mensen daar zijn erg begripvol en zagen mijn faalangst en onzekerheid wat heel fijn was en hebben mij daar doorheen geholpen. Bij Bax voel je je dan ook niet een leerling maar onderdeel van hun dankzij hun gastvrijheid, begrip en expertise en dat maakt het leren ook nog eens heel erg leuk!!!. Bedankt Bax voor alles en tot snel want ga mijn E ook bij jullie doen!!.
Ik ben erg tevreden over Bax Opleidingen. Ik ben overgestapt van ANWB rijschool (nadat ik twee keer gezakt was) en ik merkte gelijk het verschil. Geen wachttijden voor het inplannen van rijlessen en examens, goede communicatie en erg meedenkend. De lessen van Dorien waren leerzaam en leuk. Afgestemd op wat ik persoonlijk nodig had om veilig en zelfstandig te kunnen rijden. Zeer professioneel en geduldig. Ook de nieuwe ID.3 vond ik geweldig om in te rijden. Al met al erg positieve ervaring!
Met een goede geduldige rijinstructeur: Marten. kom je er goed en relaxed doorheen.
Een dagcursus gevolgd voor rijbewijs BE bij Marten. Vriendelijke vent, legde alles keurig uit en veel van geleerd. Tijdens deze dagcursus werd er ook nog gezorgd voor een lekkere lunch. Zeker aan te raden om je rijbewijs hier te gaan halen!
Ik ben goed geholpen tijdens mijn rijles waardoor ik ben geslaagd de mensen zijn aarig en behulpzaam
Mustafa heeft een goede manier van lesgeven en heeft een goede kennis in de auto. Topervaring!
Goede adviezen en tips en gezellige dag gehad
John is een zeer fijn instructeur voor de motor. Hij heeft geduld, is prettig in de omgang en is direct wanneer dat nodig is. Ik gun iedereen een John.
Een goede instructeur gelachen geleert humor heeft die wel grappen maken en tog leren veel gepraat over van alles en nog wat Door jeffrey ben ik meteen eerste keer geslaagd voor mijn praktijk dus wie tilburg wil lessen kies hem en doe hem de groetjes hopelijk tot snel
Mijn instructeur had goede kennis en was fijn om mee te rijden
De duidelijke en leerzame lessen hebben ervoor gezorgd dat ik in 1x geslaagd ben! En dat heb ik volledig te danken aan Mustafa Ogul. De lessen waren goed gestructureerd en zijn geduldige en professionele aanpak hebben echt het verschil gemaakt. Met behulp van zijn tips en tricks ging iedere rijles steeds beter. Ik kan Mustafa zeker aanraden als rijinstructeur!
Op een prettige manier, goed les gehad.
Goede en fijne uitleg
Lipsstraat 52 A
5151 RP Drunen
Bax Opleidingen is de grootste rijschool gelegen in regio Tilburg en Den Bosch. Met een vestiging in Drunen en Tilburg hebben wij inmiddels meer dan 65 jaar ervaring in een breed scala van verschillende opleidingen. Wij leiden toekomstige weggebruikers op in veel verschillende rijbewijs categorieën. Daarnaast geven wij nascholing aan beroepschauffeurs, verzorgen wij logistieke opleidingen en geven diverse cursussen. Kwaliteit staat bij Bax Opleidingen hoog in het vaandel, daarom lessen wij altijd met de nieuwste materialen.