zeer netjes te woord gestaan en geinfomeerd over een verwarmingsketel na het opnemen van mijn huidige ketel (dezelfe dag) werd een mooie.scherpe offerte aangeboden. de ketel brand nu een week naar volle tevredenheid
Wij zijn erg tevreden met technisch Bureau van Slooten. Ga zo door!
Een prettig contact, een eerlijk advies, deskundig personeel dat meedacht. Ook goede prijs trouwens.
Ben uiterst tevreden!!!!
snelle levering en vakkundige plaatsing
Snelle en prettige afwikkeling
Door een storing geen warm water, werd dezelfde dag nog iemand langs gestuurd die het probleem heeft verholpen.
Snelle no-nonsens installatie van nieuwe ketel en nette verwijdering oude ketel
de medewerkers zijn allemaal erg vriendelijk en komen altijd langs op de afgesproken tijd. Ook op kantoor zijn de medewerkers erg klantvriendelijk! Ga zo door.
Tot nu toe altijd heel positief.
Aansluitend leidingwerk op de ketel ziet er strak uit.
Beste meneer de Vries, Jammer om te lezen dat u ons zo'n slecht cijfer geeft. We nemen u klacht mee en zullen proberen om de communicatie te verbeteren. Als er wat is belt u dan aub naar kantoor en niet naar de mobiel van onze monteur. Helaas werden de werkzaamheden uitgesteld doordat een monteur ziek werd. Wij hebben dit helaas niet in de hand. Ondanks het foutje van de ommanteling denk ik dat de werkzaamheden netjes zijn uitgevoerd. Als er in de toekomst wat is dan hoor ik het graag.
Altijd goede service en vriendelijke monteurs
Bedankt voor uw reactie.
Uitleg en informatie voor het kiezen van een nwe ketel. Zeer behulpzame en vriendelijke monteur Joris. Deze is klantgericht.
bedankt voor uw reactie en als we in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan hoor ik het graag.
Prima te woord gestaan, actief nagebeld, goede heldere en eerlijke communicatie. Prima gemonteerd, uitleg gegeven.
Bedankt voor uw reactie en als we in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan hoor ik het graag.
Overall een prima service
Alles keurig volgens afspraak geregeld.
Na een eerste keer telefonisch contact te hebben gehad over onze wensen, is alles heel vlot verlopen. Offerte opgemaakt en snel akkoord. Ook de datum van plaatsing is in goed overleg snel gebeurd.
Snel en effectief
snelle en goede service
Zoals mijn oordeel al aangeeft ben ik helemaal tevreden. Heb nog geen ervaringen met storingen etc
Personeel is aardig en werkt netjes. Over de kwaliteit van de nieuwe ketel(Vaillant) kan ik nog niets zeggen. Ben wel op jullie advies afgegaan. Ik was verrast dat de ketel zo snel geplaatst werd. Mijn vorige ketel is volgens mij altijd goed door jullie onderhouden, hoewel ik daar natuurlijk geen verstand van heb.