Top!

Snelle afhandeling van een kleine schade

Goede informatie over wat te doen en de juiste papieren toegestuurd om in te vullen en daarna goed geïnformeerd en afgehandeld

Goed en snel geregeld

Goed en snel alles geregeld Fijne service

Snel en keurig

Schade in het buitenland . Gemeld en direct een nette oplossing. Keurig en snel.

Fijn als je verzekeraar met je meedenkt

Snelle afhandeling en staan echt aan jouw kant. Bij Veldhuis is de menselijke kant eerste prio.

zonder problemen geregeld

zonder problemen geregeld

Makkelijke manier om in te dienen en snelle afhandeling

De schade kon simpel en snel ingediend worden via de site. Afhandeling was in mijn ogen verbazingwekkend snel, al binnen 1 dag een reactie met de wijze van afhandeling. Top geregeld!

Super geregeld!

Schadeafhandeling zeer snel opgelost

Prima en vlot geregeld

Prima en vlot geregeld.

De klant wordt ontzorgt.

Als onze verzekeringen zijn ondergebracht bij Veldhuis. Bij calamiteiten wordt adequaat gehandeld en zorgt Veldhuis voor de afhandeling. Fijn dat Veldhuis alles regelt en wij als klant volledig ontzegt worden.

snel en duidelijk

er word meegekeken naar de kosten

Fijn en duidelijk contact tussen beide partijen.

Het was een schadegeval met weinig schade, maar omdat ik dat nog nooit had meegemaakt ontstond er wat verwarring wat nu voor rekening van de gedupeerde kwam. Dat is prima opgelost ,helaas zit ik nog in de troep omdat het afwerken door de schilder pas dinsdag 13 februari tijd had. Voor wat de verzekering betreft is het afgehandeld.

Goed geregeld

Mijn schade is netjes opgepakt. En na een aantal mailtjes over en weer netjes afgehandeld. Bedankt hiervoor

Duidelijk

Helder en begrip vol

Super snel geregeld

Super snelle afhandeling van mijn schade.

Snelle en soepele afwikkeling

Op de claim kwam heel snel een antwoord en binnen enkele dagen stond het geld op de rekening. Zeer tevreden.

Alles netjes afgehandeld

snelle afwikkeling, helaas eigen risico, maar dat is zo afgesloten. prima

Snel en adequaat afgehandeld

Mijn ervaring met de gemelde schade en het vervolg traject is uitstekend.

Vriendelijke mevrouw.

Duidelijk

Supersnel

Kort maar krachtig!

Fantastisch!

Tijdens de storm is onze schutting omgewaaid maar dankzij Veldhuis Advies konden wij snel beginnen aan het herstel van onze schutting. Alles werd snel geregeld, top!

Snel en vlot afgehandeld

Bij het claimen van de schade aan mijn auto kreeg ik een goed advies over het al dan niet claimen. Bij een aangesloten bedrijf hoefde ik geen eigen risico te betalen en de hele financiële afhandeling werd door Veldhuis en het schadeherstelbedrijf afgehandeld. Wel zo makkelijk.

Snel en perfect geregeld

Ivm met een sterfgeval moesten we vanuit Spanje naar Nederland. De gemaakte reiskosten werden snel uitbetaald. Prima service.

Netjes en snel in de schade afhandeling.

De diefstal van mijn fiets gemeld. Netjes afgehandeld en het schade bedrag stond de volgende dag al op mijn rekening.

Sportlaan 4 A

8181BE Heerde

Over Veldhuis Advies

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt zo'n 75 medewerkers. We mogen 20.000 particulieren en 5.800 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. We hebben ons werk echter pas goed gedaan, als u het gevoel heeft, dat u onze enige klant bent. We geven advies op het gebied van verzekeringen, financiële planningen, hypotheken, pensioenen en werknemersregelingen. Daarnaast helpen we onze klanten bij schade. Dit doen we op een eerlijke en professionele manier. Wat Veldhuis Advies onderscheidt, is dat we daarbij altijd het geluk en de (financiële) gezondheid van degenen die we helpen voorop stellen.