Wat n fijne persoonlijke ervaring!

Ik had een waterschade vanuit mijn badkamer naar mijn woonkamer. Ik heb deze gemeld bij Veldhuis en er is meteen aktie op ondernomen inclusief de expert die op korte termijn kwam kijken. Kortom bevestiging van de ellende waarop meteen de uitkering bepaald werd en desbetreffende bedrijven aan de gang konden om de schade te herstellen. Dank jullie wel voor de goede afhandeling.

Altijd goed en snel geholpen

Ik ben snel geholpen door veldhuis advies Een telefoontje en het was geregeld Vriendelijke mensen

Snelle en doelmatige afwikkeling

Na een telefonische melding volgden adequate vervolgstappen.

Met één telefoontje was het opgelost

Na een door mijzelf veroorzaakt ongelukje met ons grote voorraam was één telefoontje voldoende om de schade vergoed en hersteld te krijgen. Zeer tevreden hiermee.

Veldhuis advies reageert snel

Tevereden met verzekering maatschappij

Uitzonderlijk

Ben al jaren bij Veldhuis advies voor zowel het advies deel als het verzekeringen deel. Alleen maar goede ervaringen mee.

uitstekend

Jullie hebben het keurig afgehandeld.

Mijn ervaring met Veldhuis Advies is dat ze goed, persoonlijk en snel reageren.

Ze denken mee, geven goed advies en zorgen voor een snelle opvolging van verzekeringskwesties en schademeldingen.

Onwijs fijn begeleid met alle zaken rondom ons eerste huis. Onze adviseur was Theo hanekamp en dit was super! Snel contact, snel handelen echt super !!

Prettig en duidelijk advies

Ik ben erg prettig geholpen in het overzetten van mijn verzekeringen bij verschillende partijen naar 1 vaste partij (Veldhuis Advies). Hierbij goed geadviseerd over de verschillende verzekeringen en mogelijkheden binnen de verzekeringen. Uiteindelijk erg blij hoe alles nu bij 1 partij is ondergebracht.

Zeer klantvriendelijk

Thom Dijkstra is een geweldig fijne adviseur. Hij combineert deskundigheid met oprechte interesse in zijn klant als mens. Hij heeft mij enorm goed geholpen mijn financiële planning op orde te krijgen, zodat ik de toekomst (financieel) met een gerust hart tegemoet zie.

Waardeloos

Had een vraag geappt. Wacht nog op het antwoord. Vervolgens maar een mail gestuurd. Wacht nog steeds op het antwoord. Inmiddels zijn we al maanden verder.

Uitstekend geholpen door Marcel van den Belt

Niets dan lof voor Veldhuis Advies! Sinds eind 2021/begin 2022 zijn we bezig geweest met de aankoop van een huis. Op aanraden van mijn ouders heeft Marcel van den Belt van Veldhuis Advies ons begeleid in dit traject. Marcel geeft altijd zeer deskundig en eerlijk advies en is een fijne en prettige persoon in de omgang. Als er snel wat geregeld moest worden, maakte Marcel altijd ruimte in zijn drukke planning om je te kunnen helpen. Ik heb jullie dienstverlening als fantastisch ervaren. Ontzettend bedankt voor jullie hulp!

Als zeer prettig ervaren door kundig handelen.

Onze ervaring met Theo Hanekamp als adviseur is als zeer prettig ervaren. Zijn kundig handelen en samenwerking hebben wij zeer gewaardeerd. Ook de communicatie liep vlot en werden goed op de hoogte gehouden in het proces. Theo is klantvriendelijk gericht en voelde als een betrouwbare en dat was een fijne samenwerking.

Kundig en klantvriendelijk

Goed advies

Ontzettend tevreden

Ik ben ontzettend goed geholpen door mijn adviseur Theo Hanekamp. Er komt bij het kopen van een woning heel wat kijken. Hij heeft het super geregeld en bij vragen kon je altijd bij hem terecht. Was hij er op het moment niet als je belde dan belde hij je terug daar kon je van op aan en dat is fijn dan heb je ook vertrouwen in een persoon.

Meedenken om het goedkoper en beter te maken

Veldhuis Advies denkt altijd mee om mijn verzekeringen beter en goedkoper te maken. Toen ik afgelopen week van auto wisselde, wisselde ik op hun advies ook van verzekeraar en van verzekeringssoort (all-risk naar casco). Razendsnel, aan de telefoon bij de autodealer. En het mailtje dat ik daarna als bevestiging kreeg kwam er nog een extra suggestie bij: om mijn auto en motor schadevrije jaren om te wisselen, om nog meer korting te krijgen. Geweldig de manier waarop ze met je meedenken. En als ze wat afspreken (uiterlijk woensdag sturen we je een voorstel voor een zorgverzekering) dan houden ze zich daar ook aan. Ik ben super tevreden over Veldhuis Advies, omdat ze echt waarde toevoegen.

Deskundig, klantvriendelijk en betrokken

Ook al zijn wij 60plus, helaas is het dan niet meer vanzelfsprekend dat iedere hypotheekverstrekker voor jou klaarstaat met een hypotheekofferte. Veldhuis Advies heeft zich erg ingespannen om toch een passende hypotheekofferte te verkrijgen, dat vervolgens helder werd toegelicht. Ook heeft Veldhuis Advies zich erg ingespannen om het Overbruggingskrediet tijdig over te maken. Hulde daarvoor!

Ik ben zeer tevreden met de kontakten met Veldhuis Advies

Ik ben zeer tevreden met de werkzaamheden van de heer Marcel van den Belt en Miranda van Loosbroek waar het gaat over de geleidelijke overdracht van een verzekeringspolis van mij naar mijn zoon.

Excellente Service

Schade prima geregeld!

Tot service

Klantvriendelijk betrouwbaar snel en adequaat

Klantvriendelijk, duidelijk en snel

Prettige en duidelijke communicatie over de mogelijkheden en gevolgen van wijzigen en aanvragen van hypotheek. Daarna via de portal eenvoudig alle documenten in kunnen sturen en bij vragen altijd snel en vriendelijk. De uiteindelijke nieuwe hypotheek is naar onze volle tevredenheid. Enorm bedankt! Ze hebben ons er stap voor stap door het proces heen geholpen en dat heeft ons enorm geholpen. Bedankt!

Niet meedenkend

Bij opzegging houdt vast aan het wettelijke termijn door hun gesteld. Je bent meer dan 35 euro per maand goedkoper uit voor een betere verzekering dan zij het aanbieden.

Heel goed geholpen bij schade aan TV

Aan onze bijna nog nieuwe TV was door een vervelend ongelukje schade ontstaan. Enorm balen. Deze schade hebben we gemeld bij Veldhuis. Behandelaar Denise Broekhuisen heeft de afwikkeling van de schade supersnel en naar volle tevredenheid opgepakt. Een geluk bij een ongeluk. Denise, hartstikke bedankt!

prettig en zeer correct

na een mega regenbui had ik flinke waterschade. maar door veldhuis is dit zeer snel en correct opgelost. ik ben blij met het goede contact wat ik had met de schadebemiddelaar.

Sportlaan 4 A

8181BE Heerde

Over Veldhuis Advies

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt zo'n 75 medewerkers. We mogen 20.000 particulieren en 5.800 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. We hebben ons werk echter pas goed gedaan, als u het gevoel heeft, dat u onze enige klant bent. We geven advies op het gebied van verzekeringen, financiële planningen, hypotheken, pensioenen en werknemersregelingen. Daarnaast helpen we onze klanten bij schade. Dit doen we op een eerlijke en professionele manier. Wat Veldhuis Advies onderscheidt, is dat we daarbij altijd het geluk en de (financiële) gezondheid van degenen die we helpen voorop stellen.