Duidelijk - makkelijk - snel (ook in het Oosten !)
Alles netjes in overleg en volgens afspraak gemaakt.
kwaliteit, uitstraling en service/advies zijn gewoon goed. Installatie van de ramen, deuren en zonneschermen zoals verwacht mag worden. Uitleg over functioneren zonneschermen was duidelijk.
Voldoende tijd bij uitzoeken lichtstraal/afdak en zonwering. Duidelijke offerte, kundige monteurs. Winkel biedt veel inzicht in de mogelijke systemen. Nazorg volgt nog volgens mij.
Snelle,nette en zeer goede ervaring.goede vakmensen!
Alles, maar dan ook alles is naar de grootste tevredenheid afgesproken en verlopen dus niets dan lof!
goede voorlichting op locatie veghel, nette offerte, prima prijs/kwaliteitverhouding, ervaren personeel
ga zo door
Zeer vakkundig
Net werk afgeleverd goed materiaal gebruikt. In een woord Klasse
Gewoon goede service vanaf intake tot oplevering en after-service. Zoals het hoort, maar toch bijzonder is tegenwoordig.
De glaswand die jullie geleverd hebben ziet er perfect uit, netjes geplaatst en afgewerkt.
Afspraak is afspraak
Uiteindelijk gewoon een hele prettige kwaliteitsveranda geleverd. Prima monteurs.
Verbeterpunt was wel het maken van strakke afspraken met het bouwbedrijf dat de muur heeft gezet. Dat was niet op de afgesproken tijd klaar, waardoor alles vertraging op liep
Bij ons is een veranda gezet en we zijn uitermate tevreden.
De serre is op alle onderdelen goed. Het lekkend dakraam is na melding meteen gerepareerd en sindsdien heb ik geen enkele klacht of opmerking betreffende de constructie en maak ik er alle dagen met veel plezier hiervan gebruik. Alle afspraken zijn naar alle tevredenheid nagekomen.
Even bellen en er word meteen gereageerd
goed advies, vriendelijke mensen, goed materiaal en goede service
Uw adres via Weinor Nederland gekregen na een bezoek aan de showroom. Hebben daar geen spijt van.
Je wordt er altijd netjes behandeld . En goed materiaal
Serrebouw Brabant heeft een prachtige overkapping gemaakt die een goeie toegevoegde waarde is aan het woongenot en een meerwaarde is voor het huis.
Prima. We hebben al eerder een enquete ingevuld en opgestuurd.