Serrebouw Brabant geeft deskundig advies en heeft monteurs met goede kennis van zaken.
kleinschalig bedrijf met prima vakkennis
Afspraken prima en de Solarlux vouwwand keurig geplaatst...
hele mooie overkapping
Prima bedrijf. Vlot en goed geplaatst voor zover ik nu kan beoordelen. Nazorg en garantie kan ik niets over zeggen. Hoop er ook geen gebruik van hoeven te maken
We zijn blij met de vouwwand, door fijne en goede vakmensen geplaatst.
Ik heb kozijnen van u gehad (geen serre)
Perfecte leverancier. Uitstekende kwaliteit, tegen een goede prijs.
Prima geholpen, bij de verkoop en de montage.
Tijd nemen om wensen van ons aan te horen, uitvoerige uitleg over mogelijkheden, goede product informatie, en keurig op de afgesprokendatum en tijd vakkundig geplaatst.
Wij kregen prima advies over de mogelijkheden van een nieuwe serre (ter vervanging van een heel oude). De monteurs plaatsten deze onder barre weersomstandigheden heel secuur. Serrebouw leverde uitstekende service en kwaliteit vanaf het allereerste contact tot en met de eindoplevering. We zijn erg blij met onze nieuwe serre (compleet met zonwering en spotjes) die in werkelijkheid nóg mooier is dan we tevoren gedacht hadden. Alle complimenten voor bedrijf en medewerkers!
Goede voorlichting, gemakkelijke en prettige communicatie. In ons geval goede ervaring met positief meedenken en oplossingen aanreiken. Wij zijn heel blij met de serre. Kortom een aanrader.
Op een moeilijke plaats, een werkelijk fantastische serre die volkomen voldoet aan onze eisen/verwachtingen
van begin tot het eind helamaal top. Was bij ons best wel lastige klus ivm dijkhuis, maar een droom van ons is perfect gerealiseerd door die vakkundige en vriendelijke mensen. Werkelijk tot in detail is alles voorgemeten en fantastisch gerealiseerd. Waar een bezoek aan hun showroom op een grauwe zaterdagmorgen toe kan leiden ! . Ik kan serrebouw dan ook echt iedereen aanbevelen. (zeer warme douche krijgen zij van mij)
goede uitleg bij bezoek aan het bedrijf. vriendelijke meneer. deskundig naar mijn mening
Ben erg tevreden
goede en prettige uitleg en communicatie kwaliteit serre
Beste Rogier, Bedankt voor jullie reactie! Wij begrijpen niet goed wat u bedoeld met: nazorg laat en onvoldoende. Tijdens het opleveren heeft u géén oplever punten aangegeven en was u goed tevreden. Ook hebben wij u een schoonmaak set overhandigd voor het onderhouden van uw serre in de toekomst. Verder is ons niets bekend van enige nazorg die nog verricht dien te worden. Wellicht kunnen we hier nog even contact over hebben. Geniet van uw serre en een fijne zomer vakantie! Met vriendelijke groet, Serre Bouw Brabant Martijn Daling
Afspraken op tijd nagekomen.
Goede service, duidelijk, en doet wat het beloofd. Mooi eindprodukt!
We hebben schuifpui besteld en na het plaatsen bleek dat de indeling niet goed was (en dat lag niet aan Serrebouw) en dat hebben ze de volgende dag, samen met de aannemer, direct opgelost. Verder ziet het er allemaal heel mooi uit en hebben ze erg netjes gewerkt.
Er wordt samen gekeken naar de beste en mooiste oplossing voor uw wens. De kwaliteit is top! Het is prettig zakendoen met Serre Bouw Brabant; je wordt op een vriendelijke deskundige manier geholpen.
Uiterst correct, prima uitvoering en uitstekende kwaliteit.