in het offerte stadium goede adviezen mogen ontvangen na realisatie werden de opleverpunten spoedig en correct verholpen
uitstraling bedrijf / showroom mooi verzorgd goed inspelen op je wensen en deze uitwerken tot een mooi geheel wij zijn er zeer tevreden mee (de Limburgers )
Goede voorlichting al bij de verkoop, deskundige monteurs tijdens montage, en snelle service. Zeer te vrede en betrouwbaar bedrijf. vr gr. Henk
Volgens afspraak, geleverd binnen de verwachte levertijd. En binnen 1 dag compleet geïnstalleerd.
Zou het iedereen aanbevelen. Komen afspraken goed na.
Goede begeleiding via bouwburo van der Dussen
Wij hebben van het beging tot het einde van de bouw alleen maar lof voor Serre Bouw Brabant. Er wordt erg goed meegedacht en veel tijd gestoken in details. Ook de montage gaat erg soepel en netjes. Vanaf het bezoek in de showroom tot de uitvoering merk je dat je met professionals te maken hebt.
prettige samenwerking, denken enerzijds goed mee, komen leverafspraken na
werk leveren volgens afspraak
mooi eindresultaat, kundige beoordeling van mogelijkheden
Super serre verkocht en gezet door zeer vakbekwaam personeel.
Praktische en betrouwbare informatie, vooraf en tijdens installatie. Doen wat ze beloven en op tijd.Werken alles prima af. Hele prettige samen werking en een prachtig resultaat!
zeer flexibel en oplossingsgericht werken.
Afspraken worden netjes nagekomen. Klein probleempje met lekkage dezelfde dag nog opgelost. Prima dus!
Klantvriendelijkheid in combinatie met vakkennis en hoogwaardige kwaliteit materiaal
goede prijs , kwaliteit en vakmanschap