Vakmanschap is meesterschap.
Toen we -met de foto's van onze oude houten kozijnen- ons eerste contact hadden in de showroom, kregen we al gauw een fijn gevoel. Nadat we onze wensen en/of ideeën globaal hadden omschreven, bracht de KKZ-adviseur duidelijk en rustig in beeld wat voor mogelijkheden er waren. Vrij snel na ons eerste showroomcontact, kregen we de offerte toegestuurd. Voor ondertekening van deze offerte hebben we daarna het 2e persoonlijke contact bij KKZ gehad, waarbij -in goed overleg- óók de realisatiedatum werd vastgelegd. Een paar dagen vóór die realisatiedatum, werden we nog netjes gebeld. Stipt op tijd werd het vervangingsproject gestart en nog dezelfde dag was het project afgerond. Een dik compliment, niet alléén voor de vakkundige montage! Óók het schadevrij demonteren van de oude dubbele beglazing en de kozijnen, het voorkomen én opruimen van de "rotzooi" verdient een dikke dikke pluim! Toen tijdens de uitvoering óók nog bleek dat een 2-tal hoeklijnen niet nodig waren, is dit bij de eindafrekening netjes in mindering gebracht! En hoewel een beetje spannend, hebben we genoten van de uitvoering, en later en nu nóg meer van het perfecte eindplaatje!! Een dikke dankjewel voor Sander en Gerben van KKZ!