Tot in de puntjes verzorgd

Wij hebben bij kunstof kozijnen schijndel (KKS) een bestelling geplaats voor een nieuwe achterpui, ramen keuken en nieuw kozijn aan de voorzijde. KKS en een andere partij kwamen naar voren nadat ik eerst uitgebreid reviews heb bekeken. o.a. op deze pagina. Hierna bij beide partijen een gesprek gehad en een offerte opgevraagd. KKS kwam hierbij als winnaar naar voren. Dit vanwege het familie gevoel, het fijne gesprek in de showroom waarin duidelijk aangegeven werd waarom een bepaalde indeling meer stevigheid gaf, maar ook omdat ze alles in eigen beheer doen. Ze plaatsen de kozijnen zelf en huren hier geen externe voor in. Zodat ze kwaliteit kunnen borgen. Er waren bouwtechnische aanpassingen nodig. Onze achterpui was voorzien van een deur met raam en vesterbank. Het nieuwe kozijn loopt tot de grond. Hierdoor moest er een vensterbank en muurtje worden uitgebroken. In de keuken moest een deur opgemetseld worden zodat daar een volledig raam in kon. Dit is door KKS geregeld en uitbesteed aan Gehabro. Een aannemer waar ze al sinds jaar en dag mee werken. KKS heeft geregeld dat de bouwwerkzaamheden aansloten op de plaatsing van de kozijnen. Hierdoor hadden wij er geen omkijken naar, en dat geeft rust. De kozijnen zijn netjes geplaatst en subliem afgewerkt. Het ziet er puik uit. En dit gaf ons nogmaals de bevestiging dat we een juiste keuze gemaakt hadden. Ik kan deze partij zonder voorbehoud aan iedereen aanraden.

Goed!

Vriendelijke ontvangst bij bespreken eerste aanvraag. Nette communicatie rondom offerte. Prima planning. En vriendelijk en vakkundig personeel bij plaatsen kozijnen. Alles netjes achtergelaten Zeer blij met mijn nieuwe kozijnen. BEDANKT!!

Prima kozijnen, vakkundige fabricage en plaatsing

Erg goede ervaring, alles goed geregeld en gemonteerd. Ondanks het weer (sneeuw) vakkundig geplaatst door uiterst vriendelijke monteurs.

Komen afspraken na

Mooie voordeur besteld Netjes geleverd en geplaatst volgens afspraak. Werkplek netjes achter gelaten door monteurs Oude deur afgevoerd Telefonisch goed bereikbaar

Persoonlijke service

Bij Kunststof Kozijnen Schijndel werken mensen die met je meedenken! Mijn (spoed)opdracht is snel en flexibel ingepland. De medewerkers zijn meer dan vriendelijk, werken efficient en netjes. Bovenal heb ik nu een prachtig nieuw kozijn dat als twee druppels water lijkt op de ''zus'' van hout.

Topkwaliteit, vakmanschap en betrouwbaar

Kks heeft onze woning geheel voorzien van nieuwe deuren en kozijnen. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie en het plaatsen. Er wordt keurig netjes gewerkt en alle afspraken worden perfect nagekomen. Super blij met het resultaat! Zeker aan te raden.

volgens afspraak,netjes behandeld

Geweldig bedrijf

Je word er super geholpen,goede info En geweldige medewerkers, Aanbevelen aan iedereen

Snel, vakkundig en werken met mooie en duurzame materialen.

'N eerlijk bedrijf, geen gladde praatjes maar doen wat ze beloven. Snel, netjes en vakkundig werken en afleveren. Ze werken met mooie en duurzame materialen. Met de nieuwe kozijnen en raamdorpels ziet het huis er weer tip top uit. :)

Vriendelijk vakkundig geplaatst

Mooie kozijnen, pui en voordeur. Keurige afspraken. Klein probleempje werd naderhand prima opgelost. Fijn dat de showroomafspraak op zaterdag kon.

Goede accurate service, fijne samenwerking!

Fijne mensen om mee werken, goed contact en snelle service.

Prima kwaliteit en heel mooi geplaatst.

Wij zijn heel blij met onze nieuwe kunststof ramen en balkondeur. Deskundig advies gekregen en heel vriendelijk geholpen in de showroom en via de mail. De wachttijd om te leveren en plaatsen is helaas wel lang, bijna een half jaar, maar dat was voor ons geen probleem. Het vervangen van de oude kozijnen door de nieuwe is heel soepel gegaan. Heel erg netjes en alle rommel opruimen. En de kwaliteit is geweldig. Is zeker aan te raden.

Goede servie en netjes gewerkt!

Netjes gewerkt en goede producten

Service en product uitstekend

Wij hebben afgelopen juni op de eerste verdieping onze oude houten/aluminium kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen door KKS. Wij hebben het van begin tot oplevering als zeer goed ervaren.

Prima gewerkt en alles volgens afspraak en goede kwaliteit

• Beschrijf uw ervaring Nee

Keurige eigenaar en personeel. Goede communicatie, zowel telefonisch als via mail.

Prima werk voor redelijke prijs

Een drukke onderneming. Jullie leveren mooie kozijnen, prijzen zijn vergelijkbaar met concollega's. Als ik 1 puntje van kritiek mag noemen is de lange wachttijd voor een offerte.

Heel tevreden

Wij hebben een fijne ervaring met jullie zeer netjes en op tijd

Vakmanschap en pure degelijkheid

Jullie hebben kennis van zaken en leveren kwaliteit! Prettige mannen! Nette afwerking!

Goede kwaliteit met een prima service

Vanaf de bestelling verliep het contact steeds prima en werd de raambekleding op het juiste moment geleverd.

Super kwaliteit en service

In ons huis zijn alle kozijnen volledig vervangen door KKS Gerben en Sander. Mannen die weten hoe ze kwaliteit moeten leveren. We zijn erg tevreden met het eindresultaat en de service die geleverd is.

Super goede service, meedenken en flexibel

Goede service, flexibel en goede kwaliteit

Hele goede service en advies!

Super tevreden over dit bedrijf, niets op aan te merken en niets is tegen gevallen.

Komen afspraken goed na. Fijn bedrijf

Geweldige goede service

Van het begin tot aan de montage, top vakmanschap

Industrieweg 10

5482TE Schijndel

Over Kunststof Kozijnen Schijndel

Kunststof Kozijnen Schijndel is sinds 2006 producent en leverancier van kunststof kozijnen, geproduceerd uit kunststof kozijnprofielen uit de Gealan S9000 NL profielserie.