prettige zaak om zaken mee te doen.
goede uitleg kozijnen en bijbehoren. keurige offerte. nette montage. alles geheel volgens of boven verwachting.
Ik ben erg tevreden over het hele aanloop proces, het monteren en het resultaat.
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe kunststof kozijnen aan de voorzijde van ons huis. De gebroeders van Veghel zijn erg bekwaam en de afspraken zijn uitstekend nagekomen. Ze gaven ons deskundig advies en denken met je mee. Ook de monteurs hebben vakkennis en hebben snel en netjes alles geplaatst en afgewerkt. Wij zijn heel tevreden over het resultaat !
ben zeer tevreden met het eind resultaat heb 5 kozijnen laten zetten was binnen 2 dagen klaar was ook een korte levertijd circa 2 maanden over de montagemedewerkers alleen maar lof werken goed door en leveren goede kwaliteit af had al een voordeur laten plaatsen door een ander bedrijf die liep niet helemaal lekker heeft de monteur binnen 2 minuutjes opgelost stond nog in de fabrieksstand 1 ruit die de glas leverancier heeft geleverd was niet goed zat 1 lucht bel in inmiddels is de nieuwe ruit besteld en zal deze binnen kort worden vervangen is zeker de moeite waard om deze showroom te bezoeken duidelijke uitleg
Van het begin met thomas tot het einde alles perfect gegaan en netjes alles afgewerkt ook de monteurs sander en gerben en dikke duim ik zou tegen iedereen die kunstof kozijnen wil nemen.ga naar kunstofkozijnen schijndel 👍👍👍
Keurige behandeling van de klant en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Alles ziet er netjes uit, mooi afgewerkt, voldoende tijd genomen voor de afwerking.
Altijd ruimte voor je als klant om iets te bespreken, langs te komen, of wat dan ook. Laagdrempelig. Betrouwbaar.
Installatie van de kozijnen is goed verlopen. Na afloop is alles netjes opgeruimd. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
ik ken jullie van de aannemer John v .der Velden. Over de nazorg en garantie kan ik nog niet oordelen. Vwb de kwaliteit het ziet er nu keurig en degelijk uit, maar voor kwaliteit is het ook belangrijk om te beoordelen hoe de kozijnen en pui er na een bepaalde periode uitzien.
Zeer goed ontvangen op de zaak. Rondleiding gehad in de fabriek wat direct vertrouwen gaf un het product.
Hallo Rob, Dank je voor de uitgebreide beoordeling. Ik vind het prettig dat je ons een aantal tips hebt gegeven waarmee we ons kunnen verbeteren. Hiermee krijgen we de mogelijkheid om in de toekomst beter op dit soort dingen te kunnen letten. Nogmaals bedankt voor de beoordeling en het vertrouwen in ons bedrijf. Met vriendelijke groet, Thomas v Veghel Kunststof Kozijnen Schijndel
Contact en adequaat handelen geeft vertrouwen.
Zeer overzichtelijke en duidelijke offerte, goed nakomen van de afspraken en plezierige en netjes werkende medewerkers.
Uiterst vriendelijk, zeer behulpzaam en nette werkwijze! Het huis ziet er prachtig uit en we hebben al meerdere complimenten gehad :) Perfecte voorlichting, communicatie en veel tijd / hulp bij het maken van keuzes voor het maken van de offerte. Ik heb al meerdere verbouwingen mee gemaakt, dit bedrijf steekt er met kop en schouders bovenuit! Bedankt!
Prima opmaak offerte ivm bezoek op voorhand. Inschatting van duur van plaatsen kozijn is goed. Goed afgewerkt en verwijdering oud kozijn.
Ook de nazorg is voortreffelijk!
Industrieweg 10
5482TE Schijndel
Kunststof Kozijnen Schijndel is sinds 2006 producent en leverancier van kunststof kozijnen, geproduceerd uit kunststof kozijnprofielen uit de Gealan S9000 NL profielserie.