Super hoe DSR food Lelystad met mij meedacht met de bestelling en de levering. In Amsterdam en omgeving is er momenteel helaas geen DSR food, maar gelukkig kon de levering plaatsvinden op de route, waardoor ons feestje voorzien wad van super lekkere en betaalbare hapjes.
Fantastisch eten , super vriendelijk personeel en prijs kwaliteit is top .
Keurig op tijd bezorgd. De salades en hapjesschalen zagen er bijzonder verzorgd uit. Iedereen vond het heerlijk! Zeker een aanrader.
Prima afspraak, keurig op tijd bezorgd, zelfs op zondag en heel gevarieerde hapjes. Prijs staat in verhouding tot de geboden "food"!
Keurige bezorging, stipt op tijd. Hapjes zagen er goed uit, waren ook erg lekker. Veel variatie
Voor de communie van onze dochter ,verschillende schalen met hapjes besteld. Hapjes werden goed ontvangen door de gasten en werden op mooie schalen opgediend. Klein minpuntje: half uur na afgesproken tijd was er nog niemand. Na telefonisch contact bleek de bezorger een klapband te hebben. Uiteraard erg vervelend maar een telefoontje dat het later zou komen was fijn geweest.
Lekkere hapjes die betaalbaar zijn
Goede kwaliteit en kwantiteit voor niet al te veel geld. Niks op aan te merken.
In een woord ‘goed’
Goede bezorging SUPER de hapjes n aanrader dit kan je er zelf niet voor maken vol lof
Vriendelijk. Goede service. Eten primaa kwaliteit.
Het enige wat ik zou veranderen is de vulling op de schalen, met decoratie om het op te vullen Nu was er op alle drie de schalen een kwart wat niet gevuld was en dat gaf een beetje het idee wat het weinig was voor het bedrag wat je ervoor betaald
Fijn dat er snel werd gereageerd op onze aanvraag en hapjes waren ook erg lekker! Zou het weer doen als het nodig is.
Wij kregen veel complimentjes voor de hapjes. Het was allemaal heel goed verzorgd. Een volgende keer zal ik het weer bij jullie bestellen. Super!!!
Fijn contact vooraf, levering goed op tijd en de hapjes zagen er mooi uit en waren heerlijk!
Goed maar weer niet compleet
Was de eerste keer dat bij DSR food bestelde .Precies op de afgesproken tijd. De hapjes waren prima, complimenten van de visite.
Goede levering afspraak is afspraak kwaliteit uitmuntend!
Hapjes waren goed en smakelijk
helaas was ik te laat met bestellen . hier door kreeg ik bericht dat het zaterdag voor moederdag niet meer bezorgt kon worden . kijk ik jullie niet boos voor aan maar ik moet altijd eerst weten of ik wel bezoek krijg . met de kerst wel ontvangen uit zoetermeer of leiden we hebben er van genoeten kinderen waren er ook tevreden over
Alles ziet er goed uit, het is ook heerlijk.
Uitstekend!
Voor de verjaardag van mijn zoon een hapjes schaal besteld. Deze werd netjes op tijd geleverd met een glimlach. De hapjes waren weer heerlijk de service heel vriendelijk. Een echte aanrader.
Voor het eerst hapjes besteld. Wij hadden de slanke schaal en een schaal met klassieke hapjes. Hapjes waren divers en viel goed in de smaak! Zeker voor herhaling vatbaar!
Goede service en kwaliteit. Keuze uit zelf ophalen of laten bezorgen. De hapjes smaakten uitstekend. Aanrader voor toekomstige feestjes.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede