Onze ervaring is dat de hapjesschaal er ontzettend goed uit zag. Ik vond echter dat ze smakeloos waren. En het leek of sommige hapjes uit de vriezer kwamen. Vooral de quiche smaakte waterig.
Bestelling was geplaatst en bevestigd. Later kregen we het bericht dat de bestelling wegens grote drukte was gecancelled.
Heerlijke hapjes, goed verzorgd, prima prijs en goede service.
Zeer verzorgde schalen
Het bestelde op tijd ontvangen en de hapjes en high tea waren heerlijk. Netjes geleverd in dozen en nog een mondelinge toelichting. Zeker een aanrader!
Ok
Dit keer hebben we de hapjes steen besteld voor de verjaardag van mijn zoon Makkelijk te bereiden, even in de oven en klaar Binnen 20 minuten was hij leeg, zo goed viel hij in de smaak De service is altijd heel vriendelijk en een praatje maken hoort erbij We gaan zien wat we voor de volgende keer gaan bestellen, keus genoeg en voor elk wat wils
Alles netjes, mooie heerlijke hapjes, Bezorgd in kratjes met deksel, de dag erna wordt alles weer netjes opgehaald. Top service!
Na 2 dagen krijg ik bericht dat er geen plaats meer is voor mijn bestelling, het zou beter zijn als dat meteen duidelijk is
Zie boven: 10
Heerlijke gewone en tapashapjes mogen ervaren. Producten waren zeer smaakvol en alles zag er prima verzorgd uit. De service is ook geweldig. Beide dagen keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.
Fantastisch echt een aanrader.
Ik vind het altijd belangrijk wanneer de aanwezigen tevreden zijn. Heb vaak gehoord; "wat een lekkere hapjes". Dus wanneer zij blij zijn ben ik dat ook. En persoonlijk vond ik ze ook heerlijk.
Ik zou de hapjes schaal ophalen, maar werd gebeld of ze het mochten brengen. Gratis! Nou ja, fantastisch toch? De hapjes waren geweldig!
Ik had 3 verschillende hapjes-schalen besteld.Goede kwaliteit,mooi opgemaakt,alles schoon op met vele complimenten van onze gasten. Het werd keurig op tijd afgeleverd,ondanks de drukte van de dag voor DSR . Absoluut onze complimenten voor DSR Mook.
Mooie lekkere hapjes Goede levering Fijne vriendelijke mensen
zo heerlijk mooi verzorgd
van het bestellen tot het nuttigen van de hapjes was het TOP
Uitstekende de service en snelle en vriendelijke reacties
Twee schalen met hapjes besteld voor een verjaardag. Zag er netjes uit en het was heerlijk.
Erg lekkere hapjes! Aanrader!
Heel goed
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website