Goede site om een keus te maken uit het uitgebreide aanbod. Handig om één dag van te voren de gevraagde betaling te voldoen. Aflevering van de producten keurig op tijd in een handige verpakking. De aanblik van de hapjes laten niets te wensen over en ze smaken heerlijk. Top!
Goed verzorgde hapjes. Erg lekker. Voor een mooie prijs ook.
Uitstekende kwaliteit, super service en aardige mensen
Prima service, smaakt prima en levering thuis. Zeer aanbevolen!
Prima verzorgd
Zoals elke keer, prima!
Mooi voorbeeld op website van de hapjes dus geen verrassingen.. zagen er goed uit en smaakten prima!
Prima ik kom zeker terug.
De hapjes kan ik iedereen aanbevelen. We waren wat teleurgesteld in het formaat van de petit fours groot. Wij hadden een ander idee van groot. Dat zegt overig niets van de smaak en kwaliteit. Dat was prima.
Alles lekker vers
Snelle bediening, goede uitleg. Het zag er allemaal goed uit Een1 opmerking;de pasta van de carbonara was iets te gaar. Iedereen heeft heerlijk gegeten
Zijn lekkere hapjes en netjes op een schaal
Net als de vorige keren in één woord geweldig
Goede service, vooraf uitstekend contact over de wensen en je kan flexibele afspraken maken. Eten is uitstekend en goed verzorgd.
2x Super geregeld..heerlijke hapjes en tijdstip perfect. Keurig verzorgd Dank jullie wel
Het zag er goed verzorgd uit. Ik ga dit zeker vaker doen
was wederom heel erg goed, dank jullie wel team Enschede!
Goede prijs kwaliteit verhouding Klantvriendelijk
Prima, speciale wens goed uitgevoerd
Ik had een tapasplank, visschaal en de superschaal. Heel divers, dus voor elk wat wils. Echt een aanrader!
Het nieuwe pand ligt wat verscholen op Josink Es, maar als je het eenmaal weet is het simpel te vinden. Ik had hapjesschaal Antique besteld. Een vriendelijke dame overhandigde mij de goed gevulde schaal. Mooi opgemaakt en echt super lekker! Ik kreeg veel complimentjes over de hapjes en er werd gevraagd waar ik ze besteld heb. Overmorgen haal ik weer hapjes op, deze keer de tappasplank. Ik weet nu al dat ook deze bij de gasten in de smaak zal vallen. Cijfer 10 is dus dik verdiend.
Al eerder hebben wij de mooie schalen gekocht en geserveerd bij een feestje. Het ziet er feestelijk uit en smaakt zalig. Top.
Prima kwaliteit
Wij zijn heel erg tevreden. En erg vriendelijk. De hapjes zien er keurig en goed verzorgd uit. En zijn erg lekker. En een tikkie is handig . Hartelijk bedankt. Hebben reeds meerdere mensen op dsr attent gemaakt. Met vriendelijke groet Cor en Tonny Top
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede