Voor mijn verjaardag besteld, heerlijke hapjes, veel keuze en thuisbezorgd. Echt een aanrader!
Eten was super lekker, voor herhaling vatbaar.
Zag er goed verzorgd uit.
Wij hebben jarenlange ervaring met DSR food, en altijd tot onze volle tevredenheid. Topproducten voor een redelijke prijs.
Ik werd na mijn bestelling netjes gebeld ter bevestiging. Vanwege ziekte was levering wat lastiger, maar er is een goede oplossing geboden. De hapjes waren heerlijk.
Prima afspraak kunnen maken, divers assortiment.
Perfect!
Het eten zag er super uit. En vooral was super lekker. Op de site veel keuze. En relatief goedkoop. Superblij met de keuze. Daniëlle bedankt.
Alles verliep volgens afspraak. De presentatie was erg mooi en heel schoon. Ik zal dit zeker aanraden aan vrienden en bekenden.
De High tea in a Box is een echte aanrader! Een leuke verrassing voor verjaardag. Goed verzorgd met oa div lekkere zoetigheden met enkele sandwiches etc
De hapjes waren netjes gesorteerd en overzichtelijk Genoeg keuze in de soort hapjes
Voor een verjaardag hebben wij tappas hapjes en de hapjesschaal besteld. De kwaliteit was zeer goed en alles was vers en lekker. Ook de bezorging en het ophalen van de hapjesschaal verliep heel goed. Kortom een aanrader voor wie een feestje geeft.
Hapjes waren goed, maar niet heel bijzonder
zeer goed
De meneer die het kwam brengen wist niet goed uit te leggen hoe ik de hapjes op moest warmen. Hoe de pan werkten en wat ik moest doen om het vers te houden. Daarnaast werd het vrij vroeg gebracht waardoor het eigeel al wat was verkleurd toen de receptie begon. Dat is jammer. De papiertjes onder de koude hapjes waren op het einde doordrenkt van het vocht wat uit de hapjes kwam. Dat zag er niet zo smakelijk uit. Verder smaakte het wel goed. MVG Anouk PS; de pan staat nog hier.
Lekkere hapjes voor een betaalbare prijs
Hapjes vielen in de smaak , behalve de asperges hapjes.
Heerlijke hapjes en niet duur
Samen met onze vrienden hebben wij enorm genoten van de voortreffelijke hapjes Antique en de overheerlijke hapjes Hapjessteen. Maar bovenal is de service uitstekend. Heel hartelijk dank.
High tea laten verzorgen door DSR. Super goede ervaring, alles zat er op en aan. Er was meer dan genoeg. Alles lekker en vers. Goede service Kortom, voor herhaling vatbaar.
Dsr Assen, Tom Legerstee, verdient een pluim. Netjes op tijd communiceren, gemaakte afspraken zijn uitstekend nagekomen, zelfs na een wijziging mijnerzijds.
Hapjeschalen
Goede kwaliteit gevraagd en gekregen. Alleen het zelf afhalen was niet mogelijk
niet te klagen die lekkere hapjes voor al die hongerige magen was gewoon goed
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede