Steeds weer blijkt alles prima verzorgd, Mooi op tij en lekker!!
Heerlijke hapjes en mooi geserveerd op een schaal
Alle producten waren vers en professioneel op gediend
Heel fijn,
Regelmatig bestel ik hier, het is gewoon lekker en goed.
Wij hebben enorm genoten van het lekkere eten. Wij zullen ook zeker in de toekomst mochten wij catering nodig hebben, haar weer benaderen
Prima zoals gevraagd
Onze ervaring gaat over de volgende salades: Huzaren salade Runder salade Zalmsalade
Het was prima geregeld allemaal. Het was lekker en zag er goed verzorgd uit
Prima hapjes voor een nette prijs.
Erg mooie opgemaakte schalen/ planken. Iedereen heeft er van genoten
Wij hadden hapjes schotels besteld voor het feest van onze dochter, ik zeg doen het zag er verzorgd uit..en het smaakte voortreffelijk. En werd netjes bezorgd en we mochten de koelboxen gebruiken in bruikleen! Marco en Kim dankjewel
Makkelijk te bestellen, op tijd bezorgd, zien er aantrekkelijk uit en smaken en goed.
Lekkere hapjes voor een acceptabele prijs.
Slecht te vinden , borden met verwijzing zou fijn zijn .
Goede afspraken en heerlijke schalen en pannen
Heb al vaker bij jullie de hapjes besteld , en we vinden de smaak en kwaliteit super goed.
Op tijd bezorgd Schalen zagen er goed uit Heerlijk van smaak
Gehaktballetjes vielen wat tegen, vorige keer waren ze lekkerder. Kip was erg lekker.
Heerlijke hapjes zoals elk jaar !
Heb al diverse jaren bij DSR food schalen besteld en je krijgt ook echt wat zij tonen op hun site. Het was weer een feestje om mijn gasten de hapjes schalen te tonen. Ga zo door!
Lekker en supper kwaliteit
Zeer verzorgde hapjes en en kwalitatief er goed. Veel complimenten ontvangen!
Wat een fijn bedrijf en wat een heerlijke hapjes! De bestelling plaatsen was eenvoudig en na het plaatsen van de bestelling kreeg ik direct een mail met daarin de bevestiging van de afhaaltijd. De hapjes zelf waren heerlijk en we hebben ervan genoten.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede