Ik heb jaren geleden van mij nu 91-jarige moeder een folder van DSR gekregen. Vanaf dat moment bestel ik bij DSR mijn hapjes! Makkelijk via internet bestellen, vriendelijke mensen, correcte bezorging. Kortom: prima. Ik woon in een service appartement en heb al reclame voor DSR Deventer/Twello gemaakt. Ook buren zijn klant van deze vestiging geworden!
Bedrijfsaanduiding mocht wel iets duidelijker, was ondanks de routebeschrijving een beetje lastig. Een groter bord zou welkom zijn
De hapjes waren prima en allemaal heerlijk opgegeten dus fijn
Altijd lekker en mooi opgemaakt ,contact met dsrfood verloopt ook altijd prima.Mooie duidelijke website en prima prijs/kwaliteit verhouding.
Al jaren op een rij bestellen we het vlees voor onze zomerbarbecue bij DSR food. We hebben de diverse pakketten inmiddels geprobeerd en stuk voor stuk is het perfect verzorgd. Ook het vegetarische pakket valt goed in de smaak! Vriendelijke en complete service, alles tot in de puntjes geregeld.
Bestelling geplaatst. Vragen hierover gesteld. Helaas ben ik niet gebeld over de bestelling en de bezorging. Dat vind ik niet klantvriendelijk. We hebben zelf maar wat geregeld aan hapjes die avond.
Zoals gewoonlijk: prima...
lekkere hapjesschaal
Het eten was heerlijk. Er was meer dan genoeg. Ook de gasten hebben er erg van genoten
Hapjes besteld voor een team dat op bezoek kwam bij het teamuitje. Het was heerlijk. Tip van een klant: pakje toastjes erbij om alle tapenade op te kunnen eten.
Chauffeur was mooi op tijd. Hapjes waren netjes verpakt. De kwaliteit van de hapjes was dik in order. Normaal houden wij hapjes over maar nu was alles op. Dit gaan wij zeker vaker doen. Bedankt voor de lekkere hapjes en een correcte levering. Groetjes Gerrit en Yvonne Velding
Lekkere hapje, netjes op tijd geleverd en mooi verzorgd. Vooral ook betaalbaar. Voor grote groepen echt fijn.
De hapjesschalen zagen er mooi verzorgd uit. De levering was op tijd en een vriendelijke bezorger!
Ik had een iets luxere uitstraling verwacht
Goedemiddag, Ik vond het heel erg tegenvallen. Ik had de hieronder genoemde 3 schalen besteld. De Slanke deze klopte. De Super schaal daar zat geen Quiche op. En de Populair schaal daar zat geen Cervelaat met roomkaas op, de Filet American zat niet op stokbrood maar in een bladerdeeg cupje en dat was taai, en de Eiersalade zat niet in een krokante cup maar op stokbrood dat ook taai was. Ook het stokbrood met Huzarensalade was taai. Ik had het idee dat deze schaal was opgemaakt met allerlei restanten.
De schaal voldeed precies aan de belofte van de website.
Vaker besteld en zeer tevreden en goede kwaliteit. Ga zo door Jan van der Linden
Het was weer een goed opgemaakte hapjes schaal.
Wij zijn erg tevreden. Alles is volgens afspraak verlopen en zowel de salades als de schalen met hapjes waren goed verzorgd en van goede kwaliteit.
Goede variëteit en lekkere hapjes
Altijd dezelfde goede kwaliteit
Goed en lekker
.Top service. En goede hapjes.
Wij hebben de mediterrane tapas besteld, ze waren lekker maar helaas waren er veel van de standaard cocktail worstjes erbij.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website