Bestelling keurig uitgevoerd
Hapjes perfect.
Zeer goed uitziende hapjes,voor een mooie prijs.
De schalen waren mooi opgemaakt, het zag er goed uit en we kregen hele positieve reacties
keurig conform afspraak bezorgt, heerlijke hapjes
Goede afspraken, leveren zoals afgesproken en zeer goed verzorgd. Redelijke prijzen
erg klantvriendelijk en fijn contact/eten was lekker
Zeer goed, de visite was ook vol lof,enkelen hebben jullie adres gevraagt en gekregen.
Makkelijk te bestellen; ruime keuze; acceptabele prijzen; perfecte service en mooie uitstraling.
De hapjesschaal en tapasplank zagen er goed uit. De hapjes smaakten heerlijk! Bovendien werden we ook erg vriendeljjk geholpen. Wij komen hier zeker nog eens terug.
Zag er mooi en verzorgd uit, er werd goed in gegeten en complimenten hierover van de gasten.
Alles zag er goed uit en was smaakvol.
Heerlijke hapjes
Heerlijke tapas en hapjesschalen
Heerlijke hapjes, correcte levering, goede website. Zeer tevreden.
Goed gesorteerd en erg lekker veel complimentjes gekregen
Het zag er prachtig strak uit en lovende reacties op de verjaardag!! Het was heerlijk en komen zeker weer terug. Ook op de lokatie Twello bij het ophalen heel vriendelijk geholpen!!
Fijne service en uitstekende kwaliteit
Het was weer perfect verzorgd, en smaakte heerlijk.
Goede service Netjes verzorgd Hapjes waren lekker
Makkelijk online bestelling Met een tikkie afrekenen Overzicht wat je besteld hebt
Super erg tevreden
Top! Goede kwaliteit, fijn contact met cateraar.
Veel complimenten gekregen over de heerlijke hapjes..
Bij elke feestelijke gelegenheid bestellen wij bij DSR. De hapjesschalen zijn echt vers. mooi opgemaakt en goed gevult.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website