Bij elke feestelijke gelegenheid bestellen wij bij DSR. De hapjesschalen zijn echt vers. mooi opgemaakt en goed gevult.
was allemaal perfect en goede levering
Uitstekend heerlijke hapjes en salades
Toen ik 50 werdt heb ik de hapjes bij jullie besteld. Nu werdt ik 60 en heb dit ook weer groots gevierd en weer de hapjes van jullie, 10 jaar geleden was het al goed want iedereen vroeg waar het vandaan kwam en nu waren de mensen er weer zeer tevreden mee en vonden het lekker!!
kwaliteit
We genieten er allemaal van
Deze hapjesschalen, zoals al veel vaker besteld, was weer een groot succes, iedereen vond het geweldig.
Hapjes waren weer goed, bezorging precies volgens afspraak.
High tea voor 14 personen besteld. De hoeveelheid was ruim voldoende. Warme hapjes waren goed verpakt. Zag er netjes uit. De kwaliteit van de hapjes was heel goed. En vooral de communicatie met de medewerker van dit bedrijf was heel fijn.zeer aan te bevelen!!
Het was heerlijk en ook wat er op de site stond kregen we ook dus in 1 woord gewoon fantastisch
De hapjes waren erg lekker,alles goed verzorgd
Goed te vinden de producten op website met prijzen, klantvriendelijk en snelle reactie
Gasten waren enthousiast en prijs is redelijk! ideaal ook op zondag leverbaar!
Goede communicatie, goede service, goede kwaliteit van geleverde.
Goede communicatie. Goede service. Het eten was goed bereid. Ze smaakten goed. Mooie servies, zoals kopjes en theepot. Ook graag beter bestek erbij, zoals theelepeltjes, kleinere vorkjes enz. En graag eenduidig bestek zodat het duidelijk is dat het bij een bedrijf hoort.
gebruik gemaakt van DSR food om bij mijn verjaardag voor gemak te kiezen , heerlijk verse hapjes en een goede service. Een tevreden klant .
De tapas planken waren lekker, vers, en het zag eruit zoals op de website. Prima voor elkaar!
De bezorging liet te wensen over. We hebben moeten aandringen om het op tijd binnen te krijgen.
Smakelijke hapjes, vriendelijke mensen, alle hapjes gaan altijd op.
Hapjes besteld. Wat zagen ze er mooi uit Super qualiteit prijsverhouding.
Zag er goed uit, zal zeker iemand aanbevelen om naar u te gaan om het een of ander te bestellen.
Duidelijke site, eten lijkt precies op de foto’s op internet. Goede service, vriendelijke verkoper. Dit is 100% een aanrader, ik zal hier zeker zelf ook weer bestellen.
De overheerlijke hapjes worden op tijd bezorgd, snelle reactie van DSR, 100% naar het zin
Supper service, heerlijke hapjes, juiste prijs kwaliteit verhouding
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede