De hapjesschalen waren goed verzorgd. En op de afgesproken tijd bezorgd. Het was top.
Snel besteld, lekker en op tijd geleverd
Mijn ervaring was super, alles goed geregeld.
Heerlijke hapjes voor een mooie prijs. en vriendelijke mensen.
Nu al een aantal malen gebruik gemaakt van de diensten van DSR en elke keer zijn we erg tevreden. Over de klantcontacten, over de afspraken die gemaakt worden en uiteraard over de producten die geleverd worden. Alles keurig verzorgd en goed van smaak, zowel de hapjes als het stamppotbuffet.
Lekkere hapjes. Voor elk wat wils.
Voor de nieuwjaarsborrel de smulschalen vlees en vis besteld. Allebei heerlijk en ruim voldoende. Genoten!!
Mooi gedecoreerde hapjes op een mooie schaal. Altijd weer een feestje, heerlijke hapjes.
Heerlijke salades en hapjes schalen. Na telefonisch overleg over dehoeveelheid een prima advies gekregen. Was goed verzorgd en heerlijk. Netjes op tijd afgeleverd.
onze verwachting is compleet uit gekomen !!
Lekker, vriendelijke mensen
Goede service, en heel lekker vlees. Goede arragement.
Voor oudjaarsavond een mooie tapas schaal, hapjespan en wat amuses besteld. Netjes bezorgd op de afgesproken tijd. We hebben er echt van genoten en ik hoefde niet de hele dag in de keuken te staan
Voor het eerst 2 verschillende schalen met hapjes besteld. Zag er allemaal keurig verzorgd en smakelijk uit. De smaak was van alles perfect.... zeker voor herhaling vatbaar
Toppie
Mijn schaal was verlaat. Ter compensatie gratis bezorging. Hapjes zoals verwacht!
Mooie opgemaakte schalen. Smakelijk en lekker
Een fijne cateraar met goede kwaliteit eten.
Prachtige opgemaakte schalen, hapjes en salades goed van smaak echt voor meerde herhalingen waard.
Prima eten
Ook erg fijn dat we een schaal mee konden krijgen ipv de plank. Was erg lekker en scheelde veel stress rond oud en nieuw als je alles zelf moest gaan maken. Bedankt!
Alles netjes op tijd bezorgd en het eten (partypan) goed van smaak.
Ik heb twee keer een bestelling door de vestiging Tilburg laten bezorgen. Eten was heerlijk en op de afgesproken tijd bezorgd. Zelfs op oudejaarsdag was het mogelijk om te laten bezorgen.
Ik heb hapjes schalen besteld en die zagen er keurig en zeer kleurrijk uit, Heel goed verzorgd. Ik ben erg tevreden Zeker voor herhaling vatbaar. Hartelijk Dank
Ik heb bij DSR besteld voor oudejaarsdag, het bleek dat niet veel restaurants of cateraars dit aanboden. Daarom ging ik googelen en kwam ik op hun uit. Had eerlijk gezegd nog nooit van hun gehoord terwijl ze in de buurt zitten. Ze kwamen op de afgesproken tijd het eten brengen, vriendelijk en attent. Het eten is zeer uitgebreid, heerlijke salade en hapjes en genoeg, we hebben er gisteren ook nog van gegeten. Ik ga zeker vaker bij hen bestellen!
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede