Prima contact , goede afspraken, schotel mooi opgemaakt. Het was heerlijk. Ik snap dat het allemaal voor grote groepen rendabeler is . Ik zou vaker genieten en gebruik maken wanneer de schotel kleiner is voor 2-4 personen. Fijne jaarwisseling Gerrie van hoof
Vriendelijk te woord gestaan, volop mogelijkheden en naar volle tevredenheid afgehandeld. Heerlijk gegeten, genoeg keuzes en hebben er de volgende dag nog van kunnen eten! Een stressloze Kerst gehad.
Ik vind de salade erg tegenvallen als ik de zalm schaal deluxe op de foto en met de mijne zit er meer op.
Zag er mooi en gevarieerd uit met lekkere smaak
We raden het iedereen aan
Dus een matige score. De schotel met hapjes was zeker een dikke voldoende, echter de zalmsalade had een hele natte structuur was niet echt lekker. De garnering hebben wij derhalve met stokbrood op gegeten de salade zelf ging grotendeels in het afval. jammer.
De hapjes van DSR food zijn altijd goed. De service is geweldig en altijd op tijd.
ik vind alleen dat afhalen in "Usselo" nogal uit de koers ligt voor DSR Borne... en de mogelijkheid om af te halen was wel erg beperkt, 2 uur.... verder prima prijs/kwaliteit verhouding
Wederom een prettige en goede ervaring Perfecte hapjes om met vrienden een leuke avond te hebben.. Alles zag er weer goed uit en het was heerlijk.. We zullen absoluut opnieuw gebruik maken van deze service handig en scheelt zo veel werk.
Hele aardige mensen die met zorg onze schalen hebben verzorgd
Iedereen heeft lekker zitten smullen van de hapjes
Zoals altijd zag alles er vers en verzorgd uit. Complimenten om in deze drukke tijd toch een goeie prijs/kwaliteit neer te zetten en op tijd te bezorgen!!
Voor de ouderbijeenkomst op school heeft DSR de borrelplanken verzorgd. Alles was perfect verzorgd en smaakte heerlijk. De gasten waren erg enthousiast. Een volgende keer bestellen we zeker weer bij DSR.
Prima en heerlijke hapjes, fijne communicatie via mail. Enige is dat we schaaltje gluten en lactose vrije hapjes hadden besteld maar dit alleen glutenvrij bleek te zijn. Uiteindelijk geen probleem want voor betreffende collega nog genoeg te kiezen uit de andere schalen!!
Heerlijke hapjes schalen en warme hapjes pannen. Komen afspraken na voor het bezorgen.
Uitstekende service en kwaliteit
Stamppot buffet gehad voor 16 personen. Op tijd gebracht en het was erg lekker en genoeg. Voor herhaling vatbaar!
Zoals altijd weer prachtig op tijd en heerlijk op op te eten
Voor mijn verjaardag maar weer bij DSRfood besteld. Zo makkelijk en zo heerlijk. Zelf geen werk van en je houdt ook nix over en je hebt eens en keer een ander hapje op de schaal. Daar komt nog bij dat ze het ook mooi thuis bezorgen. Perfect voor mekaar!
Fijne bezorging en lekker eten. Ziet er ook goed verzorgd uit.
Hapjes schaal zelf samenstellen of wijzigingen aanbrengen dat kan niet. Dat is jammer maar begrijpelijk.
prima verzorgd
De hapjes zagen er heel goed uit, keurig in een doos verpakt, en ze waren heerlijk
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website