Mijn verjaardagsvisite heeft genoten van de hapjes
Goede service. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Als je goed voor de dag wil komen bij je bezoek, zonder dat het veel tijd in beslag neemt, is dit een echte aanrader. Wij hadden de schotel van 50 vishapjes.
Prima geregeld en heerlijke hapjes!
Keurig en op tijd verzorgd. De hapjespan is erg handig om, in dit geval, de beenham warm te houden.
Goede kwaliteit ,vlotte service.
De hapjes (royaal en tapas) waren van uitstekende kwaliteit voor n relatief lage prijs. Ik bestel volgende keer weer bij DSR
Voor de tweede keer hier wat lekkers besteld voor een klein feestje. Het was weer super!
Weer super lekker
Zag er netjes en verzorgd uit
De hapjesschaal was zoals op het plaatje ( internet) stond. De hapjes waren heerlijk! Een aanrader voor feestjes!,
Goede service en kwaliteit
Heerlijk!
De variatie was voldoende. Jammer genoeg was de roggebrood met haring niet te eten. Roggebrood was oud en droog.
Gevarieerd, smakelijk, mooi gerangschikt. Schaal wel op een stevig dienblad zetten wanneer je de hapjes presenteert.
Voor de 1e keer besteld maar zeker voor herhaling vatbaar
Mijn collega’s zeiden: Dat ziet er goed uit.. Veel te veel, dat komt nooit op vanavond!! Ze vonden het Superlekker en ja de schalen waren natuurlijk einde van de avond leeg :-)
Voor de tweede keer hapjes besteld bij DSR food Zwolle en opnieuw zeer tevreden over de kwaliteit. Daarbij een verzorgde opmaak en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Meerdere gasten vroegen naar de cateraar, een goed teken!
Altijd goed!
Prima verzorgd En lekkere hapjes
Voor onze verjaardag bestelde we wat hapjes. Het was lekker en gemakkelijk.
Iedereen vond het eten heerlijk! Vriendelijke cateraar uit assen en het toetjes buffet is echt aan te raden!
Altijd op tijd keurig verzorgd en altijd lekker wat je ook besteld
Zag er perfect uit!
Josink Esweg 9