Goede verzorgde hapjes Erg vriendelijk.
Prima!
Heerlijke hapjes, ziet er mooi en verzorgd uit, betaalbaar, netjes en op tijd geleverd .
Service was goed. Hapjes waren vers en smaakten heerlijk. Veel variatie en keuze
Geweldig! We hebben al vele cateraars gehad en deze is echt de beste!!
De hapjesschalen die we voor een verjaardag besteld hadden, zagen er goed verzorgd uit en de hapjes waren heerlijk. Alle gasten hebben er van genoten.
Al meerdere keren een hapjesschaal besteld en altijd fantastisch.
Aanrader voor iedereen
prima produkt en netjes op tijd geleverd.
Mooie schalen met diversen hapjes. Een echte aanrader
Uitstekend zoals altijd
Na een bevestiging van de bestelling te hebben ontvangen, nooit meer iets vernomen. Ze waren ook niet bereikbaar op de dag waarop we de schalen hadden besteld, waardoor we op desbetreffende dag zonder hapjes zaten. In het verleden meerdere goede ervaringen gehad, daarom hadden we er in eerste instantie ook alle vertrouwen in.
Jammer dat jullie geen catering hebben gehad, maar wel een beoordeling invullen. Na uw bestelling hebben we gelijk een mail gestuurd met een aantal vragen. Hier hebben wij geen reactie op ontvangen en gingen ervan uit dat jullie dus geen catering meer wilden ontvangen.
zie bovenstaande tekst!
Makkelijk te bestellen, communicatie prima. De hapjes werden in het gewenste tijdslot bezorgd. Niet geheel onbelangrijk, hapjes waren goed verzorgd, netjes op de schaal en lekker.
Super bedrijf met een top service En heerlijke hapjes dus echt een aanrader!
Wij kozen voor een pan warme hapjes en schaal koude hapjes. Heerlijk was het! Het contact was top!, konden gewoon bellen of mailen. Er werd snel gereageerd en we kregen alles optijd. Goede ervaring! Ga dit zeker onthouden. Groetjes Malissa
Lekkere hapjes en mooi opgemaakt
Al meerdere malen besteld bij Marco. Altijd goede kwaliteit
Voor onze vrijwilligers van de scheidsrechtersvereniging een buffet georganiseerd. Je wil natuurlijk iets lekkers voorschotelen. Kende DSRfood niet. Maar doorslag gaf dat buffetten "warm" worden aangeleverd. Op afgesproken tijdstip werd buffet aangeleverd en opgesteld door DSRfood. Buffet viel goed in de smaak bij onze vrijwilligers. Kortom prima buffet en DSRfood komt afspraken na. Wordt volgend jaar makkelijk, gewoon direct naar site van DSRfood.
Er is veel keuze en die was snel gemaakt. Heb de slanke schaal besteld en de gasten waren erg positief over de hapjes. De bestelling werd bezorgd op de aangeven tijd. Prima geregeld.
goede kwaliteit
goede ervaring, al een aantal keer bestellingen gedaan, altijd goed geregeld.
de hapjes waren prima iedereen op de verjaardag vond ze erg lekker en de schalen zagen er goed uit
Ik heb zelf een verkeerde bezorgdatum doorgegeven maar opgelost door jullie met verse hapjes op de goede dag.... Wat een sevice.... En de schalen zagen en waren goed en verzorgd.
3 verschillende hapjesschalen besteld. Mooie schalen om mee rond te gaan en niet te vergeten: heerlijk. Fijn aan huis bezorgd voor een redelijke prijs.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede