Zoals altijd weer tevreden over dsr twello. Was weer super!
Heerlijke hapjes schotels,mooi optijd bezorgt
De hapjes waren top. Ziet er gewoon erg goed uit! Levering ging ook perfect en goed op tijd. Echt een aanrader!
Goede service, netjes op tijd bezorgd Heerlijke hapjes voor een betaalbare prijs.
Al een paar keer gebruik gemaakt . Het eten is altijd lekker en vers. Zelfs bezorging op zondag.
Goed geregeld, heerlijke hapjes, prima prijs. Volgende keer zeker weer!
Zag er verzorgd uit en smaakte heerlijk.
Goede service en kwaliteit hapjes
Was zeer geslaagd goed verzorg
Top geregeld allemaal!
verrukkelijke hapjes, voor herhaling vatbaar!!!!!!!
Over onze keus voor DSR food krijgen wij tijdens de verjaardag steeds blije gezichten. Voldoende assortiment en goed verzorgd. Ook keurig op tijd bezorgd. Ga zo door.
De hapjes waren erg lekker en iedereen heeft ervan kunnen genieten. Bezorging was mooi binnen het aangegeven tijdvak
Netjes verzorgd, de eerste dat ik het besteld online, maar het ziet er heel goed uit. Op naar de volgende keer.
Alles zag er goed uit. En was ook lekker. Met goede service van bezorgen in koel bakken. Want het was erg warm die dag
Wij hadden twee schotels besteld. Door de warme dagen verwachten we problemen en we hebben geen koeling die groot genoeg is voor de schotels. Dus kregen we de schotels uit de koeling en mooie koelboxen (te leen). Helemaal tevreden.
Gewoon goed geregeld
Goede kwaliteit en erg lekker.
Heel aardige en behulpzame medewerkers. Prijs technisch OK
Het bestellen van hapjes bij een feest is zo fijn en scheelt zoveel werk. En iedereen was tevreden.
De hapjes schalen waren erg lekker
Goed adres voor een lekker hapje bij de borrel
Helemaal top komen afspraken na met bezorgen en erg lekkere spullen en vriendelijke mensen. Blijf hier zeker terug komen als klant
Afspraak nakomen, op tijd volgens afspraak.
Goede sevice alles lekker en netjes verzorgd
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website