Prettig contact. Netjes op tijd geleverd en erg lekker en tot in de puntjes verzorgd.
Goede communicatie, duidelijke website Betalen eenvoudig Volgende keer zeker weer bestelling plaatsen.
Bestellen gemakkelijk, levering op tijd , vriendelijke bezorger
super service, en nette bezorger heel vriendelijk. voor herhaling vatbaar.
Bezorging was prima optijd netjes verpakt en het zag er uitstekend Uit en het smaakte voortreffelijk.
Had voor een feest diverse schalen besteld en heb alleen maar positieve reacties gehad
Behulpzaam. Eten is zeer goed. Meedenken in mogelijkheden
Mooi opgemaakt, en alles lekker vers.
Ik had 3 hapjes schalen besteld en een pan met broodjes beenham het was echt super verzorgd allemaal! Kreeg er een koelbox te leen bij omdat wij de hapjes nog moesten vervoeren die dag. Dus kort samen gevat echt hapjes hier bestellen!
Super goed geregeld en heerlijke hapjes, voor herhaling vatbaar
Goede ervaring
2 schotels gehaald 1 x hapjes en 1 x smulschotel en zoals gewoonlijk zien ze er erg goed uit en smaakt er lekker. Prijs/kwaliteit is prima
Prima als altijd
Bezorging op tijd,smaakvolle hapjes
Goede kwaliteit voor een mooie prijs
Top!..zoals altijd!
Goede kwaliteit hapjes, goede communicatie over bezorgen/afhalen. Ik zou afhalen maar ivm personeelstekort kwam het beter uit om eerder op de dag te bezorgen. Bezorging was gratis, top service!
Vriendelijk en goede kwaliteit
Zoals elke keer waren de hapjes weer heerlijk en de service super. De hapjes werden top geleverden op een zeer vriendelijke wijze. Complimenten voor de zeer goede service.
De hapjes waren zoals altijd weer goed. Keurig op tijd bezorgd.
Goede ervaring snelle reacties op mail en in overleg hoe en wat Dus top
Het was Prima. Goede service.
Wij hebben voor mijn man zijn verjaardag verschillende soorten hapjesschalen, luxe buffet, en een hapjespan met beenham laten verzorgen. Het was in 1 woord geweldig, kregen veel complimenten.
Klantvriendelijke communicatie en levering. Producten zien er zeer van netjes uit
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede