Bestel al jaren bij dit bedrijf en heerlijke hapjes tegen een betaalbare prijs. Goede service.
Goed produkt en netjes en optijd geleverd.
De hapjesschalen zagen er net zo mooi uit als op de website, en de smaak was heerlijk. Alles werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd.
Hele lekkere hapjes, goede prijs/kwaliteit verhouding
Gasten waren zeer tevreden
Mijn ervaring was zeer goed
Tot nu toe alles perfect geregeld.komen de afspraak na .. En belangrijk waar voor je geld.
Op tijd geleverd, ruim voldoende en lekker.
Dat het allemaal perfect ging
Gewoon goed en snel klaar goed geregelt zelfs geen borg voor de plank supper
Prima kwaliteit
Goede service en het eten was geweldig. Het word warm gebracht en idd het is echt warm. Alles was er en spreek je een tijd af dan is het er ook. Ik heb hier een hele mooie ervaring mee en ga het zeker weer doen. Top geregeld !!
Het was superlekker en de schalen zagen er top uit… mijn gasten waren onder de indruk dus wie weet komen er nog meer klanten uit.
Ik had 5 koude hapjesschalen. Kreeg veel lovende complimenten van de gasten
Hapjes zien er altijd keurig uit en zijn heerlijk om op te trakteren
Heerlijke hapjes goede service
Mooi opgemaakt, verse producten Het gevulde ei mocht iets pittiger, maar smaken verschillen. Gasten vonden het ook prime.
Lekkere hapjes en petit four. Contact was prettig, goede afspraken. Dank
zoals alle bestellingen goed verzorgd
Originele beoordeling
dit was de eerste keer dat het niet goed was na de vele bestellingen wat ik al gedaan heb ik had mijn schaal aan gepast en de gehaktballetjes geruild voor kookworst of leverworst maar deze heb ik niet gezien vond ik een tegen valer
De hapjes zijn heerlijk ,goede prijs en kwaliteit verhouding. Fijne communicatie. Echt een aanrader.
Positief
Goede prijs en kwaliteit. Hapjes keurig waren keurig op tijd bezorgd. Het zag er verzorgd uit.
Levering keurig op tijd, inleveren geleende pannen was erg makkelijk.
Bestellen gaat heel eenvoudig, betalen ook. Op de afgesproken tijd werden de hapjes netjes thuisbezorgd. Ze waren heerlijk!
Aardig en direct contact , zeer plezierig
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede