Zoals altijd goed verzorgd en heerlijke hapjes.
Alles was heerlijk en zag er super uit
Er is een ruime keuze aan hapjes schalen. De kwaliteit is uitstekend. De presentatie goed. Afspraken worden prima nagekomen. De nieuwe afhaal locatie is goed bereikbaar. Zeker niet de laatste keer dat ik bij DSR iets bestel.
Na mijn bestelling werd er netjes telefonisch contact met mij opgenomen en verdere afspraken gemaakt.
Het was heerlijk, en op tijd, zelfs paar min voor de opgegeven tijd. Zeker voor herhalingsvatbaar
Super lekker !!!!
De bestelde salades, hapjespan en petits fours werden netjes op tijd bezorgd Zorgvuldig verpakt en het zag er goed verzorgd uit allemaal. Bijna alles is met smaak opgegeten Kortom: voor herhaling vatbaar !
Goede kwaliteit tegen een nette prijs
Erg lekkere kwalitatieve hapjes. Keurig op tijd geleverd.
Wij hadden verschillende schalen besteld. Het was weer geweldig.. Alleen de gehaktballetjes vinden we wat groot 3n hebben we gehalveerd.
Een heerlijke high-tea besteld. Meer dan voldoende voor iedereen. Ook verschillende soorten thee meegeleverd. Ook de levering was precies volgens afspraak. Heel erg goed.
Lekkere hapjes en zag er heel verzorgt en strak uit. Hier kun je mee voor de dag komen!!
De vleessalade was netjes opgemaakt maar er zat nauwelijks vlees in de salade zelf.
Voor de eerste keer besteld de hapjes waren lekker en de schalen zagen er keurig, smaakvol uit.
Weer helemaal top net als de vorige keren! Alsnog weer een feestje vier, besteed ik de hapjes weer graag aan jullie uit!
Mijn ervaring is dubbel en dwars geweldig, bij elk feestje of speciale dagen weer een fantastische schaal.
Was erg lekker
Goede service,netjes verzorgd en heerlijke hapjes en salade.
Lekker hapjes, veel keus. We hebben er weer van genoten.
Gemakkelijk regelen en afhalen. Bezorgen kan ook.
Fantastisch!! heerlijk en mooi opgemaakte schalen. Zeker voor herhaling vatbaar
Zaterdagochtend werd de schaal met Tapas bezorgd, ik ben slecht ter been maar zonder problemen werd het bestelde in de koelkast geplaatst, echt geweldig. Zondagmiddag werd de schaal op tafel gezet, meteen een o, wat ziet dat er mooi uit. We hebben met z'n allen genoten, het was voortreffelijk, iedereen was enthousiast, het is voor herhaling vatbaar. Heel hartelijk dank. op zo'n manier kan ik nog gemakkelijk eters uitnodigen. Wilna Cordess-Lagendijk
Was zoals altijd weer erg lekker
Mooi opgemaakte schalen en nog lekker ook. Veel keus, variatie. Heb ze al bij diverse gelegenheden gehaald.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede