Snelle en fijne service! Zeer tevreden.
Prijs
De hapjes waren heerlijk en goed verzorgd
DSR Dood catering altijd doen. Thuis nooit meer aan het prutsen. Dit is ideaal.
Bestelling professioneel en vriendelijk opgepakt en afgehandeld. Bezorging ook binnen afgesproken tijdblok.
Heerlijk weer, gemak dient de mens, superlekkere hapjes en de gasten zijn enthousiast, op naar het volgende feestje om te bestellen bij DSR food.
De "slanke" schaal was voor mijn doelgroep (dames) erg in de smaak gevallen. Meerdere personen vroegen waar ik de hapjes vandaan had. Ik mag daarom aannemen dat de hapjes in de smaak vielen.
Super service! Heerlijke hapjes, de schaal was zeer netjes opgemaakt en alles was vers bereid. Bedankt voor de goede service.
De hapjes zijn netjes op locatie gebracht. De schalen met hapjes zagen er verzorgd uit. Er was veel variatie in hapjes, kleur en smaken. Veel complimenten ontvangen. Erg lekker!
Komen afspraken na, zijn altijd op tijd! En prima assortiment
Bezorging was op tijd. vriendelijke persoon. Hapjes waren goed.
Goede service en kwaliteit
prima en goede hapjes ,aanbeveling ook voor anderen
Goede service aardige mensen en lekkere hapjes helmaal top
Voor herhaling vatbaar, we hebben heerlijk gesmuld en een gezellige avond gehad. En Wilma heeft het zelf op de tafel gezet. Super!!! Ik kan het iedereen aanbevelen.
De gasten hebben er van genoten.
Prima product
Onze eerste keer dat we hier hapjesschalen bestelde. Het was super lekker, zeer verzorgd. Echt helemaal top.
Heerlijke hapjes, goede prijs en op tijd geleverd! Wij bestellen zeker weer!
Goede service voor een goede prijs en super kwaliteit. Meer dan tevreden!
Verschillende hapjes schalen , salade en amuse hapjes besteld zijn allemaal Top!! Zeker een aanrader
Het enige wat ik jammer vond, dat we de hapjes uit Enschede moesten halen. Omdat jullie niet bezorgen in Bornerbroek.
Zeer goede kwaliteit voor heel redelijke prijs. Zoals altijd heel tevreden.
Goed eten en volgens afspraak geleverd. Bestel hier zeker vaker!
Netjes op tijd bezorgd, en de hapjes waren zeer goed
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede