Was lekker , netjes opgemaakt
Fijne en goede service van dsr food.kreeg complimenten van de gasten over de heerlijke hapjes. Waren echt voortreffelijk. Bedankt ! Tot de volgende keer.
Zoals boven omschreven en hebben alweer besteld.
Snel te bestellen, duidelijke site, veel keuze Hapjes zijn erg lekker en zien er goed en verzorgd uit
Ik bestel al heel lang bij DSR altijd tevreden . Top service en kwaliteit
Veel soorten, makkelijk te bestellen, wordt zeer vriendelijk te woord gestaan en goede service. Zeker een aanrader
Eerst werd ik gebeld om de levering te bespreken en op de dag zelf, keirig geleverd door een vriendelijk persoon.
Zoals voorgaande keren weer heel tevreden over de geleverde bestelling en prettige service door DSR vestiging Apeldoorn. Goede verzorging en een mooie sortering aan hapjes, dus er was voor ieder wat wils. Prima !
Wij bestellen regelmatig wat bij DRS food Twello. Goede en snelle service!
Prima verzorgde schalen met hapjes
Mijn eerst ervaring met DRS food, en dit zal zeker niet de laatste keer zijn. Wij hadden een luxe huzaren salade en een tapas hapjes schaal Het zag er goed verzorgd uit en het was heerlijk
Ik had hapjesschalen besteld en kreeg s'avonds veel complimenten over de smaak en opmaak. Ik wil Wilma de Corte uit Geldrop dan ook een groot compliment maken over de verzorging van de schalen.
Mijn gasten waren er blij mee .
Heel goed . Veel keus, makkelijke website, lekker en niet te duur.
Met name de vis schotel was niet echt top: veel garnalen tov de rest. Verder had ik persoonlijk luxere schotels moeten aanschaffen, want het was minder dan de vorige keer qua keuze. (mijn eigen fout)
We hadden een standaard buffet voor 41 personen , de aardappels waren hard en niet gaar, we kregen het ook niet warm, de salades waren erg vochtig, het brood was oud en niet vers Het toetjes buffet was wel prima, echter de kleine bakjes waren omgevallen en hierdoor helemaal door de schaal gelopen Al met al was het geen fijne ervaring
Super kwaliteit
De hapjes waren heerlijk. Werd goed ontvangen door de gasten. Echt voor herhaling vatbaar. Ook goed opgemaakt op de schaal. Zag er prima uit.
Netjes verzorgd, op tijd geleverd en goede kwaliteit.
Hapjes werden ‘s middags al bezorgd en waren ‘s avonds op het feestje nog erg lekker. Alles zag er mooi en verzorgd uit. Ook afspraken rondom het bezorgen van de hapjes ivm een verrassingsfeestje waren erg prettig.
We vonden de hapjes zelf niet mega lekker. De standaard dingen wel, maar de quiche en een soort koekje wat er bij zat was erg door. De communicatie over de bestelling en de levering was wel top!
We hebben voor een nieuwjaarsreceptie 3 schalen met hapjes besteld. Zo hadden wij niet veel werk met het maken van hapjes. De schalen waren mooi opgemaakt en het smaakte allemaal heerlijk.
Hapjes worden op de afgesproken tijd op het juiste adres afgeleverd. Alles ziet er zeer verzorgd uit. Gasten zijn allemaal zeer tevreden
Kwaliteit is goed. Gemakkelijk bereikbaar.
Klant vriendelijk en de hapjes waren van een goede kwaliteit
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website