Wij hebben diverse hapjes schalen besteld en kan niet anders zeggen het zag er prima uit precies zoals op de foto’s en smaakte heerlijk Een heel goed kontakt met de vestiging en op tijd zoals afgesproken gebracht Zeker voor herhaling vatbaar
Hapjes besteld, keurig gebeld waar ik kon afhalen, mooi optijd en lekker spul
Ziet er top uit
Lekkere hapjes, ik bestel vaker bij Dsr food.
Niets op aan te merken!
We hadden de visschaal. was allemaal erg lekker. Ik miste wel een sausje om de vis in te dippen. Bijv cocktail saus. Verder was het prima verzorgd
Wij zijn heel positief over alles. Alles goed geregeld, duidelijke en handige site, met veel keus. We kregen heel veel positieve reacties.
Altijd goed geregeld en heerlijk.
Fantastische salades
Wij hebben op oudjaarsdag gebruik gemaakt van de catering van dsr-food. Onze keuze viel op het luxe koud/warm buffet. Boven verwachting goed, ook volgens onze 12 gasten. Bedankt voor de goede service
Nette schalen, goede prijs/kwaliteit. Netjes optijd geleverd en opgehaald.
Al vaker hier besteld. Schalen mooi opgemaakt en de hapjes komen altijd op. Service is uitstekend en personeel is erg vriendelijk en meedenkend.
Wij hebben nu voor de 2e keer besteld bij DSR food. Hele goede service! Heerlijke hapjes. Misschien 1 klein puntje. De gevulde eieren misschien wat meer smaak. Rest was overtreffelijk.
Geen vooraankondiging ontvangen hoe laat de levering zou komen!!! SPANNEND!! Maar,afspraak is afspraak!! Prachtig op de aanbevolen tijd geleverd!! Prima kwaliteit!!! Kortom!! Ik ben zeer tevreden!! Ga zo door!! Groet, Erwin
We raden het iedereen aan voor feesten
Top service van dsr foof apeldoorn
Was super zéker voor herhaling vatbaar
Goede service, snelle antwoorden op vragen en, en daar gaat het om…., uitstekend verzorgde en lekkere hapjes
Goede kwaliteit en service
Schalen zagen er mooi uit, het smaakte fantastisch. Zeker voor herhaling vatbaar!!!
Lekker eten mooie en gevarieerde producten.vers uitstekend en niks mis mee der doods is een aanrader
Eenvoudig bestellen. Direct antwoord en echte kwaliteit geleverd
Zeker voor herhaling vatbaar, tot snel
Alles was op tijd gelelverd en keurig verzorgd.
Zie hiervoor
Josink Esweg 9