De hapjes waren weer goed en op de aangegeven tijd gebracht.Ik zou alleen niet op alle schalen kaas opleggen.
Ik heb goede ervaring met DSR food. Enige kleine minpuntje is dat tijdens het invoeren van de adresgegevens je slecht kunt zien wat je intikt. Staat te licht. Voor de rest een dikke duim.
Ruime keuze en het ziet er prachtig uit en is ook nog eens lekker
Een paar dagen van tevoren een bestelling geplaatst van 120 hapjes. Dit was geen proberen. Snelle reactie en wederom van een goede kwaliteit.
Lekkere hapjesschalen welke op mooie manier werden gepresenteerd, en daarbij smaakte alles zeer goed! Zeker aan te bevelen voor verjaardagen.
Het was heerlijk. Veel variatie en keus voor elk feestje!
De hapjesschalen zagen er verzorgd uit, mooie presentatie en het smaakte heel goed. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend
Voor mijn verjaardag was ik opzoek naar partypannen. Deze heb ik gevonden bij DSR food: een pan met yakitori spiezen & een partypan met beenham (inclusief broodjes). Tevens hebben we dit aangevuld met twee mooi opgemaakte salades van DSR food en met nog wat hapjes die we zelf gemaakt hebben. Iedereen heeft genoten! Ik zou dit bedrijf dus zeker aanraden. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.
Wat een lekkere hapjes en de schalen zien er prachtig uit. Heel vriendelijk aan de telefoon en ook vriendelijk en goed geholpen bij het ophalen. En wat fijn dat er zoveel keuze is. Zeker aan te bevelen.
een aanrader ook voor een volgende keer
Ziet er netjes en lekker uit
Goede service,snelle reactie. Het eten was prima, zeker voor herhaling vatbaar.
Voor mijn verjaardag 2 tapasplanken besteld met heerlijke hapjes. Zeer divers en allemaal lekker vers. De planken zien er geweldig uit. Kreeg volop complimenten van de gasten. Ik heb de planken afgehaald maar bezorgen is ook mogelijk. De tapasplanken krijg je in bruikleen en je kunt zelf het moment bepalen waarop je ze terugbrengt. De service is geweldig!
De "slank"- hapjes en beenham. Beiden heerlijk. Bij de beenham werd uiteraard een warmhoudpan geleverd en saus. Saus mocht je houden. Voor een aankomend afscheid ook hapjes besteld.
De hapjes waren heerlijk.
Alles was perfect alleen het telefonisch contact viel wat tegen.
Kort door de bocht ,voor alles een 10! Prijs ,,kwaliteit,goede website, vriendelijke mensen
Prima kwaliteit hapjes en maaltijden. Correcte levering!
Contact en uitvoering uitstekend. Ga ik aanbevelen.
Hapjesschalen besteld en was super goed! Op tijd geleverd en heel lekker!
Uitstekende kwaliteit.
Goed contact betreft bestelling Ziet er goed uit en smaakt prima Bestelling is op tijd klaargemaakt en bij ophalen vriendelijk geholpen
Online eenvoudig te bestellen, duidelijke foto’s ook erbij. Snelle reactie en het belangrijkste: overheerlijke hapjes van goede kwaliteit! Top DSR, bij een volgend feestje laten we weer door jullie cateren hoor.
Goede kwaliteit en vriendelijk personeel
Zie boven
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website