Hapjes waren lekker en zagen er fantastisch leuk uit.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede service. Afspraken worden netjes nagekomen.
Waren heerlijke hapjes!! Goed verzorgd.
Bezorging was mooi op tijd geleverd Gasten waren zeer tevreden over de hapjes
Goede hapjes en service!
Goed verzorgde hapjes . Zeker een aanrader . Had het besteld voor de verjaardag van mijn zoon die 18 is geworden. Iedereen was super enthousiast.
Hapjes schalen besteld voor mijn moeder haar verjaardag! Zag er weer goed uit en was top!
Prima kwaliteit van de hapjes en variatie ervan. Prettig contact en klantgericht.
Heerlijke tapas planken! En goeie service.
Top! Lekkere hapjes, conform afspraak gebracht
Hapjes waren goed iedereen vonden ze goed en lekker en niet duur
Super,alleen de glutenvrij hapjes naar verhouding duur.
hapjes waren voldoende en heerlijk. diverse complimentjes ontvangen van de bezoekers.
Marco die de catering in Twello regelt, reageerde snel op berichten. En het zag er allemaal netjes en schoon uit. Kortom top geregeld.
Ik ben erg tevreden ober DSR Food. Duidelijke site en genoeg keus. De party pand was ook een groot succes! Goede service een duidelijke communicatie. Echt een aanrader!!
Zeer plezierig contact, denken mee en houden rekening met allergieën. Hapjes waren heerlijk.
Goed gevulde schalen en prima kwaliteit. Kaas was wel iets uitgedroogd aan de randen. Afhaallocatie in Made is een thuislocatie. Dat was niet echt herkenbaar als bedrijf.
De hapjes waren goed en het zag er goed verzorgd uit.
uitstekende ervaring gehad, prima service. ziet er prima verzorgd uit.
Hapjesschaal was prima in zowel presentatie als smaak. Voor iedere gelegenheid aan te bevelen, bezorging ook goed en op tijd.
Tevreden
Netjes afgeleverd en lekker.
De hapjes zagen er heel mooi uit en smaakten heerlijk. Heel tevreden.
Prima alles volgens afspraak
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website