Diverse hapjesschotels voor een feestje besteld. Zag er prachtig uit smaakte ook prima, zeker voor herhaling vatbaar!
Bedankt voor uw mooie beoordeling, graag tot een volgende keer!
Hapjes werden op tijd bezorgd, prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Wij hebben genoten van de mooi opgemaakte schalen.
Afgelopen weekend voor mijn feestje 3 schalen met heerlijke hapjes opgehaald bij DSR in Enschede. De gasten waren heel positief!
Mijn gasten waren vol lof over de lekkere hapjes. Het zag er goed verzorgd uit. Ook wij vinden de hapjes heerlijk. Dank daarvoor
Mooi om te lezen dat jullie tevreden zijn met DSR food!
Hapjes zijn heerlijk en mooi opgemaakt! Bezorging altijd mooi op tijd!
Goede service en goed eten.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Door goede ervaringen van vrienden ben ik bij DSR terecht gekomen. Heel tevreden over de service, het contact, de hapjesschalen.
Wederom lekkere hapjes, nu andere schalen geprobeerd. Gasten vonden het ook mooi en lekker. Bezorging ook op afgesproken tijd.
Goede ervaring! Voor herhaling vatbaar
Springen goed in op de behoefte van de klant, erg vriendelijk en open houding en communicatie. Gewoon Top geregeld!
Twee mooi gevulde schalen, die volgens afspraak op tijd werden geleverd.
Het was de eerste keer maar is zeker voor herhaling vatbaar om via DSRte bestellen. Kwaliteit prima. Uitwerking ook.
Zoals de vorige keren was het contact prima en vlot, de bezorging op tijd en de hapjes heerlijk! Veel van mijn gasten waren daar heel enthousiast over.
Zeer zeker de moeite waard.Schalen zagen er vers en goed gevuld uit. Keurig op tijd bezorgd.
Zeer aardige mensen en het eten was uitstekend. Zo moet het.
Prettige ervaring
De kwaliteit van de hapjes waren prima en ze waren erg lekker De bezorging was ruim op tijd zoals afgesproken . Voor herhaling vatbaar.
De vestiging zelf ziet er mooi en schoon uit. De hapjes waren lekker. Je krijgt waar voor je geld
Veel complimenten gehad over de hapjes. Alleen jammer dat het zo ver rijden is, om ze op te halen. Anders zouden we wel vaker wat bestellen
We hebben er weer van genoten. Zoals altijd helemaal prima.
Bestellen was makkelijk. Keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke man. Bezoek heeft genoten van alle lekkers.
De partypannen met 90 stuks hapjes en de hapjesplanken smaakten heerlijk
Lekkere hapjes en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Top en echt een aanrader!
We hadden een hapjesschaal. Op afbeelding was dit op een plank echter de hapjes werden geleverd in een “rieten” schaal. De hapjes waren goed echter het was nu opgepropt.
Ditmaal de borrel box besteld. Werden weer keurig bezorgd en was zoals altijd weer heel goed.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede