Ziet er mooi en fris uit! Netjes op tijd bezorgd. Niet te duur.
Heel erg goed alles was overheerlijk ❤️
Alles naar wens
Het was een erg warme dag 32 graden toen ik de hapjes kwam ophalen . Ik had de dag ervoor zelf bedacht als ik nou een koelbox nee neem kunnen de hapjes er mooi in en kan ik ze makkelijk vervoeren. Ik had gehoopt op 60 hapjes dus 2x 30 wordt de doos ook kleiner. Maar helaas dacht de dame bij de afhaal er anders over. De doos waar ik de 60 hapjes in mee kreeg was / kon niet kleiner en ik moest zelf maar zorgen dat ik ze zo mee nam! Ik vind het jammer dit vind ik niet meedenken dus moest ik met een grote doos hapjes met wat koelpatronen naar een klein bejaarden woning waar ook geen koeling was. Ik vind dit erg kortzichtig . Ik als klant vind dit niet klant vriendelijk !!
Bedankt voor uw reactie. Het meedenken is wel degelijk gebeurd toen u een dag van te voren bij ons langs kwam. Helaas was de koeltas die u bij u had veel te klein, zelfs voor 2 doosjes van 30 stuks. Er is u verteld dat bij deze temperaturen hoe dan ook koeling moet worden geregeld en dat een koeltas zeker niet voldoende is. Hadden wij u twee doosjes meegegeven dan had u nog meer ruimte in een koelkast moeten vinden om deze te plaatsen. Eén doos is in deze dus de beste oplossing en deze doos past in elke reguliere koelkast. Dat er in het gehele bejaardentehuis geen koelkast vindbaar is voor uw hapjesschaal is erg jammer en ons inziens ietwat bedenkelijk.
Tijdens een verjaardag overdag de tapasplank gehad en voor de avond een gevulde hapjesschaal. Ik had verwacht dat het veel te veel zou zijn, maar de hapjes gingen er bij iedereen wel in :) Voor ieder wat wils en het smaakte echt lekker vers. Het ziet er ook nog eens leuk uit op zo'n plank bijvoorbeeld. Zeker voor herhaling vatbaar!
Super ervaring
Hoe fijn is het om voor je verjaardag niets te hoeven doen, de schalen met hapjes ophalen en dan genieten. Veel verschillende hapjes, die allemaal even lekker smaken, voor iedereen zit er wat bij.
Ik bestel met regelmaat een hapjesschaal bij DSR food, en kan erop vertrouwen dat het er altijd heerlijk en smakelijk uitziet.
De hapjes smaakten heerlijk en de schalen waren weer mooi opgemaakt. Veel complimenten gehad tijdens het feest.
Prima hoeveelheid voor 4 personen en zeer goed verzorgd.
Ons feest was geweldig met de aanvulling van DSR tapasplanken op tafel en de partypannen waren super. De salades waren ook heerlijk alles netjes verzorgd...super bedankt
Prima verzorgd, zag er suuper uit. Netjes binnen de tijd bezorgd wat opgegeven was en het was heerlijk
De hapjes waren echt heerlijk. Veel lovende reacties mogen ontvangen!
Levering altijd zoals afgesproken. Fijne mensen!
zeer vriendelijke ontvangst correcte afwikkeling maar bovenal de pracht en goed uitziende schalen en leuke plank met tapas
De bestelling was goed verzorgt en kon ook nog iets aan de hapjes veranderen.
Nvt
Gemakkelijk om te bestellen. Veel keus.
Lunch en hapjes besteld en deze waren goed verzorgd en erg lekker.
Een heerlijke hapjesschaal Royal was weer heerlijk verzorgd
Hapjes waren lekker en ook de vega was goed Netjes op tijd gebracht volgens afspraak
Prettige mevrouw die het kwam brengen. En zeker voor herhaling .
Snelle bevestiging. Hadden de favoriet hapjes schaal. Prima verzorgd. Alleen de tomatenspiesjes waren niet echt ons ding . Voor de rest heerlijk.
De 4 verschillende bestelde hapjes schalen zagen er erg mooi, verzorgd, feestelijk en lekker uit. Ze waren ook erg lekker en onze gasten hebben er smakelijk van gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor een feestjes of iets dergelijks.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede