Service goed, eten prima
Voor herhaling vatbaar
Er word niet meer in Haarlem geleverd of ze vragen veels te hoge leveringskosten. Nu heb ik een aantal jaren bij jullie besteld en dat was heel goed bevallen, daarom ook wilde ik bij jullie bestellen voor 50 man. Hopelijk kan hier iets aan veranderen.
Al een paar jaar bestellen we hapjes bij DSR food en het is altijd super. Mooie presentatie en altijd op tijd geleverd.
De schalen waren keurig opgemaakt en het was lekker om te eten. De bezorging prima op tijd.
Keurig verzorgd.
Vriendelijke vrouw die alles perfect heeft verzorgd. Ruime keuze en iedereen was er zeer over te spreken. Dit heeft onze avond tot een geslaagd feestje gemaakt. Tijdstip was vervroegd vanwege de route anders was het een 10 geworden. Voor herhaling vatbaar. Top en erg lekker…….
Prima goede kwaliteit en service
voor t eerst besteld voor Hof van Bethanie Mierlo. Heel goed bevallen!
Prijs kwaliteit verhouding voor de hapjes is goed. Echter hadden wij erop gerekend dat de hapjes opgemaakt zouden zijn op een mooie houten plank. Dit was helaas niet zo het waren witte schalen.
Prima website en goed telefonisch bereikbaar Vriendelijke mensen.
Prima cateraar. Ik had 2 partypannen, één met ham en één met yakitorispiesjes en het was heerlijk. Verder had ik er een mooi aangeklede salade bij en een gevarieerde hapjesschaal. Alles smaakte heerlijk. Keurig bezorgd op de afgesproken tijd. Was mijn 1e ervaring met DSR food maar zeker niet de laatste.
Met zorg gemaakt en voldoende variatie Voor herhaling vatbaar......
Ze zijn klantgericht, bieden goede service en komen afspraken na.
Zag er keurig uit ,bezorgd vlgs afspraak ,smakelijk
Goede kwaliteit hapjes Keurig op tijd afgeleverd
Uitstekend en voor herhaling vatbaar
Het ziet er perfect uit en deed aan onze verwachting.
Goede kwaliteit
Top service, duidelijke communicatie en belangrijkste...super lekkere hapjes! Zeker een aanrader!
Al diverse keren hapjesschalen besteld, kwaliteit is goed en ziet er zeer verzorgt uit. Bezorging is ook prima.
Een feest om op tafel te zetten deze hapjes schaal. Voor elk wat wils. Er bleef dan ook niets over.
We hebben enkele dagen vooraf aan levering een high tea besteld voor 10 personen. Keurig op tijd geleverd en de prijs kwaliteit was ook goed.
Prima verzorgd alles goed
Lekkere hapjes, echt vers en mooi opgemaakt. Een opmerking: de plastic schaal is te slap voor 60 hapjes. Bij een steviger schaal zou ik een hogere score gegeven hebben.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website