Goed verzorgd en praktisch aangeleverd! Hapjes waren een groot succes.
Vorig jaar hadden we een lunch besteld die behoorlijk tegenviel. (meneer moest eerst naar de Albert Heijn voor de broodjes en we moesten ineens de lunch zelf komen halen (tijdens het feestje) en het servies en bestek had zijn beste tijd gehad) Dus we waren nogal sceptisch hoe de nu bestelde hapjesschaal eruit zou zien. Deze overtrof alle verwachtingen! De schaal zag er mooi uit en de hapjes waren heerlijk! Veel complimenten gekregen van de gasten.
Alles was goed verzorgd en de hapjes waren erg smaakvol Zeker herhaling waard
Alle ziet er goed verzorgd uit. Vers, smakelijk en gevarieerd!
Netjes en op tijd bezorgd. De tapas zagen er goed uit
Wij hadden 2 schalen met hapjes besteld. Ze zagen er heel erg mooi uit en ze waren heel lekker. Hebben aan meerdere mensen door moeten geven waar we de hapjes hadden besteld. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Twee hapjesschalen besteld bij DSR food. Levering keurig, eten heerlijk. Mijn gasten hebben genoten!
Was mooi op echte schalen . Zag er verzorgd uit . Hapjes waren lekker .
Omdat het niet bezorgd is. Landelijke heeft het heel slecht door gegeven aan Doetinchem. Ook na mijn mails naar u toe werd niet gereageerd. Doetinchem heeft na die tijd wel goed gereageerd in nog steeds niet. Groet Bennie
Communicatie en kwaliteit schotels beiden heel goed
Het was goed geregeld, de hapjes stonden klaar. De schaal was prima, zoals we hadden verwacht.
Goede service , lekker eten en betaalbaar .
Heerlijke hapjes
Fijn dat een cateraar is met verschillend gerechten.
Dsr Apeldoorn. Zoals altijd geweldig! Fijne communicatie. Heerlijke hapjes.
Alles stond klaar en ook nog een extra erbij gedaan.
top was erg lekker en goede service
Zeer teleurstellend . Besteld via site en krijg vervolgens twee dagen later te horen, dat levering vanwege de drukte in dat weekend niet mogelijk was.
Mooie en heerlijke hapjes, goede levering, op tijd bezorgd.
Sommige vinden smaken niet lekker. Het ziet wel mooi uit.
We hadden 5 schalen met hapjes besteld voor verjaardag. Iedereen vond het heel lekker.
Wij wilden koude schotels voor een redelijk aantal mensen, via internet kwamen we bij DSR in Geldrop uit en we hebben besteld hoewel op de foto's op de site de schotels er erg saai uit zagen. Met 2 vegetariërs in het gezelschap was de aardappelsalade de enig mogelijkheid, maar als hoofdmaal niet aantrekkelijk. Bij aflevering was de verrassing groot, alles zag er goed verzorg en veel aantrekkelijker uit dan op de sitefoto's en de aardappelsalade werd door de vega's zeer gewaardeerd, Er zaten ook wel aardappelblokjes in, maar het geheel was verrassend en heel erg lekker. Doen we bij een volgende gelegenheid weer.
Voor het eerst een aantal schotels besteld. Ze zien en goed uit en de smaak was ook helaas oké .
Ik heb al regelmatig besteld en het is elke keer weer ontzettend lekker, goed verzorgd en de gasten hebben heerlijk gesmuld van al dat lekkers!
DRS levert heerlijke hapjes met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website