Prijs kwaliteit verhouding was ver te vinden! Wij hadden besteld 4x de tapasplank voor 8-10 personen, we waren met ca 30 personen en kwamen veel te kort. De planken waren eerder geschikt voor 4-6 personen. Was leuk geprobeerd(een keer wat anders), maar voor ons nooit meer.
Na de mail had ik gauw telefonisch contact om te overleggen,ze geven advies,luisteren naar je en komen de afspraken na. En het allerbelangrijkst ,de hapjes smaakten prima!
geweldig
Snelle reactie op mijn e-mail, heerlijke taart en buffet. Prima service om hen te laten afwassen. Eén telefoontje en ze kwamen de vuile boel ophalen. Ze bezorgen precies op de afgesproken tijd. Echt een aanrader voor minder geld dan andere cateraars.
Prima verzorgde hapjes. Prachtig opgemaakte salades. De kip en balletjes van de hapjespan waren heerlijk. Alles goed verzorgd door John. Voor herhaling vatbaar.
Ik had 6 Hapjesschalen besteld en die werden keurig op tijd geleverd in nette doos op een zwarte schaal. Smaakten heerlijk en alles was vers. Ik was dik tevreden. Heb veel complimenten gehad over de hapjes.
Ik vond het lastig om via foto's een keuze te maken, 't liefst wil je de hapjes proeven, maar de beschrijvingen erbij maakten het weer makkelijk. De schotels werden keurig op tijd, gekoeld in koelboxen aan huis bezorgd. De hapjes zagen er verzorgd en smakelijk uit en waren ook erg lekker. Diverse complimenten gekregen! Ga zo door. Volgend jaar weer. Leeftijdscategorie: van 18 tot 90 jaar
Lekkere feestschalen, goed van smaak, exact zoals op de foto. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen. Complimenten voor filiaal uit Lelystad.
Goede verzorging. Alles was optijd geleverd. En was erg lekker. Het enige kritiek puntje wat ik heb. Het zou de volgende keer fijn zijn als je de betaling hebt gedaan ook een bevestiging zou krijgen dat alles in orde is. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen
Voor ons 25-jarige bruiloftsfeest tapasplanken en hapjesschalen besteld! Deze waren super verzorgd en heel lekker, iedereen was razend enthousiast hierover! Kortom, bij iedereen enorm aan te bevelen!
Duidelijke site. Goed telefonisch bereikbaar. Persoonlijk. Mooie schalen met smaakvolle en afwisselende hapjes. Broodjes voor de beenham waren goed vers, beenham smaakte heerlijk. Voldoende sausjes. Precies op tijd en volgens afspraak bezorgd. Dikke pluim
Prettig contact met Marco en Kim! Alles op tijd bezorgd en de hapjes waren super!
Bestelling verliep vlot, evenals telefonisch overleg. Schalen zagen er mooi uit en de hapjes waren lekker! Zeker aan te bevelen!
Bereid om mee te denken en te leveren, ondanks drukte. Prijs/kwaliteit prima.
Fantastisch verzorgd, heerlijk en veel uitgebreider als op de foto’s.
Ik zal zoveel mogelijk altijd terug keren
Goede communicatie lekkere hapjes
Een echte aanrader top!
het waren goed opgemakte schalen
Snelle reactie, heerlijke borrelplank!
leuke schalen en nog gemaakt ondanks mijn korte bestel datum.
Smaakt weer, zoals elke keer, lekker..bijna alles op
Super. De hapjes zijn lekker. En de bezorging tot in de keuken. Niets over te klagen.
Prima hapjes voor herhaling vatbaar
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website