Super service!

Recent heb ik een gardena aqua brush besteld bij kees van der spek tuinmachines. Helaas was er een defect met het product. Firma van der spek heeft direct het defecte onderdeel vervangen door een nieuw exemplaar! Super service !

Wat ontstaat er wanneer je service koppelt aan kwaliteit?

Was niet eerder bij Kees van der Spek vestigingen geweest. De eerste indruk was: zeer goed onderhouden vestiging. Groot assortiment, maar zo opgesteld dat het in tegenstelling van wat je weleens ziet in grote 'showrooms' bijna kil wordt. Niets van dat alles, het had sfeer, mogelijk omdat de tentoon gestelde apparatuur een mooie kleurstelling had. Ondanks dat ik heus wel zag dat het aanwezige personeel het druk had, nam men de tijd voor mijn vraag. Ik had nl een Zibro Camin kachel op het oog, en hierin werd ik direct geadviseerd. Ook werden mij de verschillende types uitgelegd. Op die manier kon ik een weloverwogen keuze maken.

Ik heb al verschillende artikelen gekocht en wat een super service heb je er!!!

Klantgericht werken voel je en merk je.

Zowel bij onderhoud oude apparaten als bij aankoop van nieuwe spullen word ik uitstekend geholpen. En dat al jaren lang. Zeer aan te bevelen.

Vriendelijke en deskundige service

Altijd behulpzaam, deskundig advies

Overzichtelijk, goed advies en snelle levering. Top!

Ik wilde een bladblazer, maar had nog niet direct in gedachten welke. Via Kees van der Spek Tuinmachines kwam ik snel op het goede spoor en vond een zeer aantrekkelijke aanbieding voor een Husqvarna. Goede uitleg erbij, bestellen was zo gebeurd en de dag erop kwam de bladblazer al binnen. Ook de aftersale is correct en vriendelijk. Aanrader!

Perfecte service voor correcte prijs/kwaliteit

Evenwel had ik een tijdje geleden een vraag gesteld ivm batterijen die niet meer volledig oplaadde en nooit een antwoord gekregen!

Snel geleverd

Goede merken / kwaliteit en snelle levering

even zoeken naar product , maar daarna perfecte afwerking

reserve onderdelen voor robotmaaier gezocht en het duurde even voor ik op de juiste plaats was maar daarna was het zoeken probleemloos en ook de verdere afwerking tot en met het afleveren thuis.

Prijs gecheckt, product besteld en binnen 2 dagen geleverd

Concurrerende prijs, top product en keurig afgeleverd! TOP !! Marcel Ursem Uitgeest

snel ontvangen. verzonden in originele oem verpakking

Dit is de derde levering, echter alles van "Ego " en goed verpakt en snel geleverd. onduidelijk wat kees van der spek hieraan heeft kunnen bijdragen. maar ben er blij mee.....dat wel!

Goede snelle levering EGO-accu

Nieuwe EGO-accu bestelt. Snel geleverd. Heb de accu nog niet gebruikt, dus.jan daar nog niets over aangeven. Duidelijke informatie over garantie van product en het registreren.

Heel goed persoonlijk advies!

Ik ben in de winkel goed ontvangen en kreeg koffie aangeboden. Er werd ruim de tijd genomen om advies te geven en mijn vragen te beantwoorden. Inmiddels heb ik mijn aankopen gebruikt en ben er heel tevreden over!

Duidelijke site en hulpvaardige medewerkers

Wordt telefonisch goed geholpen. Duidelijke site om onderdelen te zoeken. Ga zo door

Goede communicatie

Duidelijk overzicht van het bestelde materiaal

Goede service aan een concurrentiële prijs

Na wat vergelijken online kwam ik hier terecht voor de aankoop van mijn Husqvarna accu heggenschaar. Vooral de concurrentiële prijs en de overzichtelijke webshop hebben mij overtuigd. Vragen over het product worden steeds correct beantwoord waarvoor dank.

Goed geholpen

Prima service en mooi vlot

Prima service en ook snel genoeg, korting op een grote order zou ik wel waarderen, vooral als je meerdere keren zelfde besteld…

Je ben gek als je niet koopt bij Kees van der Spek

Mooi assortiment aan kwalitatief uitstekende machines en gereedschappen. En dit alles in no-time thuis afgeleverd tegen een aantrekkelijke prijs.

Toegankelijke site, eerlijke prijs en snelle levering

Was op zoek naar bladblazer. Via zoekmachine zag ik de advertentie van van de Spek. Toen naar de site gegaan en gevonden wat ik zocht. Levering en informatie over de levering verliep voorspoedig. Als ik weer eens iets nodig heb dan zal ik zeker site van van de Spek raadplegen

Goede spullen, goed geprijsd

Tuingereedschap besteld. Helaas was een artikel niet aanwezig. We werden daar goed over geïnformeerd. Artikelen kwamen op toegezegde datum aan Prima ervaring.

PRIMA

ONLINE GEKOCHT ZEER GOED VERPAKT EN OOK TEFONIS CONTAC GEHAD DIT WAS EEN PRIMA uitleg

Top en snel!

Wij hebben de EGO bladblazer 10ah gekocht, volgende dag in huis! Perfect!

toppie!

Onlangs een aankoop gedaan bij deze Firma. Prima prijs/kwaliteitverhouding.

Het betere tuingereedschap, en snel geleverd

Reeds meerdere bestellingen geplaatst vanuit België en steeds snel geleverd in een degelijke verpakking. Voor het betere tuingereedschap dat je in de doorsnee bouwmarkt meestal niet kan vinden moet je hier zijn!

Nijverheidsweg 22

2821 AW Stolwijk

Over Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: [email protected]. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl